.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли против семействата да създадат поколение без църковен брак?

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

10 76,92%
  • Не.

3 23,08%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 163

Hybrid View

Голям фен Аватара на Agartha
    Няма как да си говорил и да се е съгласил с теб. Или не изпълнява задълженията си съгласно църковните канони, или... Всъщност няма или. Чудя се просто, как да я бъде тая работа.

Аз искам да живея с моя приятел и бъдещ мъж под един покрив, но да не сме грешници и да ни приемат в църквата, а те не ни дават да се венчаем, понеже сме от един пол. А това ни прави двойни грешници - хем се плющим без да сме се венчали, хем с мъжко не бивало.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Няма как да си говорил и да се е съгласил с теб. Или не изпълнява задълженията си съгласно църковните канони, или... Всъщност няма или. Чудя се просто, как да я бъде тая работа.

Аз искам да живея с моя приятел и бъдещ мъж под един покрив, но да не сме грешници и да ни приемат в църквата, а те не ни дават да се венчаем, понеже сме от един пол. А това ни прави двойни грешници - хем се плющим без да сме се венчали, хем с мъжко не бивало.

иди се изповядай или да ти прочетат молитва

така ще са ти опростени греховете срещу скромно заплащане
    Последно редактирано от haritov : 06-03-2016 на 18:24
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си