.
Затворена тема
Страница 86 от 239 ПървиПърви ... 367682838485868788899096136186 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 5969
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Кво имаш предвид хд
    iska nepriqten vkus v ustata

Мега фен Аватара на Rakshy
    че и аз съм така, кво мога да имам предвид :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Понякога (често) схващам бавно без живата интонация.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Понякога (често) схващам бавно без живата интонация.
    бавнярка :/

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Пия кафенце и

След малко ще изляза да си свърша малко лична работа и после лягам, че довечера нощна.. ;д ае приятен ден на вс
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    бавнярка :/
    <3

Нз кво да мисля. От една страна ми писна да се лутам. От друга това безрамково нещо не ме притеснява. От трета си казвам, че не е правилно да нямам норма/граница. Мило е. Особено сега.

Мега фен Аватара на RagioL
    може ли да ти задам един въпрос?

Мега фен Аватара на Dagichka
    Анархи, покажи си татуировките бе. лъжечко такъв

im fine, емоционалността ми от вчера май накара някои хора да се осъзнаят, ще видим какво ще стане.. и съм бясна на колегите ми, безгласни овце такива, грр

новият татус на анархи ахахахахахха

Мега фен Аватара на divergent
    Екстра съм, по-хубав вариант на графика няма как да има, пу, да не си го урочасам! И се очертава, че като не броим заплатата, за два дни изкарвам парите, които докато учех получавах за цялата седмица. Една се опитва да ми се репчи, ама я поставих на мястото ѝ, за тъпи селянки нямам нито време, нито нерви.

Голям фен Аватара на lunacy
    je suis like a kamuk

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    je suis like a kamuk
    Има ли общо с тая песен или е в по-банален смисъл ;д?

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    lulz, не я знаех тази песен готина е

предполагам че в по-банален смисъл Д:

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    за пореден път не сгреших

жалко надявах се да греша само се чудя дали мога още да прощавам на хората
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Hey little sister,
    I know I haven't been around,
    Let me say what's on my mind
    I have to say what's on my mind

Съботна носталгия. Милите ми сестрички, така очаквам с нетърпение да ги видя на родна земя... Единствените ми толкова ценни приятелства. <3

Мега фен Аватара на Зайче..
    Харесва ми, че съм станала общителна и доста по-усмихната с всички. Като се има предвид преди колко бях затворена и постоянно се зверих, сега съм направо цветенце! Промяната ми определено е в положителна насока и най-хубавото е че я осъзнавам, усещам и мога да се нарадвам на момента.
    И все пак биполярността ми много си казва думата. Половин час ми е тъпо за нещо, после решавам, че грам не ми пука и така си и остава, но не разбирам защо напоследък си сменям мнението толкова бързо. Сигурно съм много изнервяща на моменти.
    Преди 2-3 месеца си харесах нов татус и много ми се искаше да го направя още миналия месец, но нещо ме спря (сигурно идващите жеги и факта, че ще го съсипя, ако ходя на плаж) и сега ще трябва да чакам поне до средата на септември.. а аз съм от нетърпеливите, обаче каквото-такова, сама си реших така. ;d
    Като цяло свежичко ми е горе/долу, но да видим до кога.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Връщам се мислено назад месец и половина във времето и все повече сякаш започвам да усещам готините чувства и емоции от...определения тип сънища, които сънувах през последните бая години. Живот, който не ми допада особено, някаква рязка и неочаквана граница и след това живот, който много ми допада и въпреки известната носталгия вече няма как да се върна към стария, защото от него има останали само бледи следи...
    Та сега нищо все още не е сигурно въпреки, че вече се пускат реплики от важни лица за евентуална постоянна работа след тази, но го има това чувство дето ме връща към тези сънища. Дано не е поредната заблуда, но...сякаш точно в момента преминавам границата между тези "два свята". Така се подредиха нещата, че поне на този етап през по-голямата част от времето не съм просто един придатък на баща ми. Имам и време да подишам без неговото присъствие. Не съм и постоянно залепен за компютъра, нямам чувството, че времето просто си минава покрай мен и ме заобикаля, доста по социален съм, запознах се с много нови хора и продължавам да се запознавам с още нови хора. Забавлявам се покрай тях. Изкрвам си пари, трупам стаж, осигурявам се.Постоянно се засичам, напоследък поне по веднъж на ден със съученици, съученички или просто познати, което от отдавна не е било. Мога да кажа, че си имам и три нови приятелки поне засега. Е, вярно по мургавички, но и много печени и си се забавляваме яко на работа. Двете са си се обявили за циганки, а третата дето е и малко по-бяла казва, че е българка. Поне моментно сякаш разни мои страхове изчезват или се притъпяват.Шивачките се оказаха по дъртички и предимно ги слушам без да говоря. Има и две по-млади и готини девойки, с които все още и здрасти не си казваме.Едната май си има някакви любовни проблеми с бивше/настоящо гадже, а другата понякога си пуши самичка и не мога да твърдя със сигурност, но май ми се стори, че я виждах периферно, че докато не гледам ме наблюдава въпреки, че отскоро се засичаме и то само няколко пъти досега.
    И така
    Иначе вече съм по средата на втория месец и чакам с нетърпение третия. И ако онова предсказание за него наистина се окаже вярно ще е много интересен и запомнящ се месец.
    Знае ли човек. Щом толкова много промени, надявам се не просто краткотрайни настъпиха при мен за месец и половина, какво ли може да се случи след още месец и половина...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Дадада!!! Правилният избор съм направила, определено! За пореден път го виждам! Как може толкова малки неща да имат тякъв смисъл за мен... <3 Обичам го!!! Може да е всякакъв - деспотощичен и на моменти твърде крив - но когато реши, е най-добрият Човек на света. <3 И го обичам още повече, отколкото снощи!

как е живота, корб

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    как е живота, корб
    Този въпрос рязко поражда в мен любопитството дали все още чата ви съществува?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ...определения тип сънища, които сънувах през последните бая години.
    .........................................., но го има това чувство дето ме връща към тези сънища. Дано не е поредната заблуда, но...сякаш точно в момента преминавам границата между тези "два свята".
    И така..........
    И ако онова предсказание за него наистина се окаже вярно ще е много интересен и запомнящ се месец.
    Щом толкова много промени, надявам се не просто краткотрайни настъпиха при мен за месец и половина, какво ли може да се случи след още месец и половина...
    не искам да ти омаловажавам ценния момент в който си сега но искам да ти кажа че си един голям наивник или просто начина по който се изразяваш те прави да изглеждаш наивен и глупав

А аз искам да ти кажа друго нещо.
    Нека живота ми продължи да се развива по начина, по който ме кара да изпитвам същите чувства и емоции като от тези сънища и метафорично погледнато да си случва баш същото защото сънищата ми ми даваха поне процент надежда за бъдещето ми....досега, и въпросното предсказание наистина да е вярно, защото наистина го желая със цялото си сърце, пък такива рационални типчета като теб дето вярват само на това дето могат да докоснат, помиришат и хапват, какво ще говорят в някакъв си форум за мен въобще не ми и пука. Затова и често не съм баш истински пред заобикалящите ме хора от реалността. Не съм чак толкова силен за да понеса последиците от тези си действия...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Иска ми се това да стане реалност. Въпреки трудностите, които осъзнавам, че ще са факт. За пръв път наистина се замислям какво би било. Не че преди не съм, просто не осъзнавах какво реално би било. В главата ми беше само идеята за това. Хубаво е да усетиш този тласък. Но ме е страх. Знам, че това е само в главата ми, и въпреки всичко ме е страх да не греша.

Не съм вярвала, че някога ще ми правят впечатление такива дреболии. Все пак трябва да спра да го показвам, пък и да спрат да ме интересуват. Не искам да се самообвинява заради моите глупости...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А аз искам да ти кажа друго нещо.
    Нека живота ми продължи да се развива по начина, по който ме кара да изпитвам същите чувства и емоции като от тези сънища и метафорично погледнато да си случва баш същото защото сънищата ми ми даваха поне процент надежда за бъдещето ми....досега, и въпросното предсказание наистина да е вярно, защото наистина го желая със цялото си сърце, пък такива рационални типчета като теб дето вярват само на това дето могат да докоснат, помиришат и хапват, какво ще говорят в някакъв си форум за мен въобще не ми и пука. Затова и често не съм баш истински пред заобикалящите ме хора от реалността. Не съм чак толкова силен за да понеса последиците от тези си действия...
    :Д:Д

Мега фен Аватара на solo_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си