.
Затворена тема
Страница 58 от 95 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2365
    Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Ще ти го кажа така - ако съм HR и ми кажеш нещо подобно, ще си направя извода, че ТИ смяташ за нормално да се мързелува на работното място; да оставяш мърлява работа; да не спазваш срокове и да си избягваш задълженията; да създаваш конфликти и да си налагаш личността.
    И няма да те взема на работа. По простата причина, че ти виждаш това за нормално, което означава, че няма причина да смятам, че подобно поведение е отвъд морално допустимото в твоя светоглед.

Ако има нещо, за което мога да се съглася, че е проблем единствено на Балканите, това е масово разпространената идея, че всички тук сме крадливи копеленца. Много добро извинение е и ти да си крадливо копеленце - предполагам затова и се насажда на хората още от ранна възраст.
    В темата няма по-добре написана цялата ситуация. Браво.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    В темата няма по-добре написана цялата ситуация. Браво.
    тия свалки се пишат в раздел секс

Ако ти е липсвала родителска грижа, съжалявам. В противен случай не съжалявам, явно си заслужаваш да си сред тълпата.

В такъв случай и Гърция не 'заслужава' да е в Европа, мен, 'щото те са дори по-зле от нас в това отношение.
    Ама ти това, което ще напиша, няма да го проумееш, 'щото представата ти за 'добре управлявана' държава свършва с визията пред света.
    Погледни им историята откакто британците и французите ги освобождават - фалит след фалит, диктатури и граждански войни.
    Чак до 75-та година на власт са абсолютни изроди.
    И ако не бяха САЩ да се намесят, щяха да свършат по-зле и от нас.

Оттам насетне следва масово наливане на пари в Гърция, от което живееха доскоро.
    Дори днес са една от държавите, която прибира най-много пари в ЕС - за периода 2010-2015 - по 2.2к евро на калпак от фондове.

Доста сходна ситуация с Италия - кръвопролития, мафия, некадърно управление, беднотия.

Същото с Испания - диктатура, граждански войни, некадърно управление, мизерия.

Нямаш представа от историята на Европа, а си седнал да ни обясняваш коя държава къде принадлежала. Абсурдно е.

Английският пияндурник е бил толкова тъп, колкото е бил и некадърен. Издънка още от училище, едва приет да учи в офицерско училище и впоследствие собственоръчно затрил живота на стотици хиляди британски войници в ПСВ - бахти авторитета, няма що.
    Толкова му струва мнението, колкото и на германската отрепка Фердинанд, която собственоръчно затрива българското влияние на международната сцена.

ТИ имаш друг манталитет. Между мен и един швейцарец разликата е изцяло визуална. И двама ще очакваме едно и също - върховенство на закона, зачитане на индивидуалните ни права, справедливо отношение от работодателя и гарантирана сигурност в обществото.

Ще ти го кажа така - ако съм HR и ми кажеш нещо подобно, ще си направя извода, че ТИ смяташ за нормално да се мързелува на работното място; да оставяш мърлява работа; да не спазваш срокове и да си избягваш задълженията; да създаваш конфликти и да си налагаш личността.
    И няма да те взема на работа. По простата причина, че ти виждаш това за нормално, което означава, че няма причина да смятам, че подобно поведение е отвъд морално допустимото в твоя светоглед.

Ако има нещо, за което мога да се съглася, че е проблем единствено на Балканите, това е масово разпространената идея, че всички тук сме крадливи копеленца. Много добро извинение е и ти да си крадливо копеленце - предполагам затова и се насажда на хората още от ранна възраст.

Има една съветска поговорка - в свободен превод - повтаряй някому че е прасе и скоро ще се разквичи.

Ей т'ва си ти.

Квик.
    хахах. Ама факт ли е, че гърците и до днес гългат всички субсидии и са в пъти по-добре? Естествено, че до сега ги издържаха САЩ. Както нас Русия преди 89-та. Испания, Италия, Франция можеш да квичиш за тях само пред американците , че са били в това положение. Не съм на мнение, че само ние не ставаме за този строй. Но също така е важно, с какъв съюзник ще си. Щото сега точно ти си тази марионетка, кланяща се на ЕС и САЩ.

И както винаги, очаквах да не си разбрал всичко. Измисли си простотията, че не ми се работило, защото аджеба, но съм защитавал работниците от робството. Фердинант го споменах в негативен смисъл. А Чърчил и точно този, с когото ти искаш днес да си. И колкото и гаден да е бил, се вижда, че за 26 години ни превърнха в утайка, и издигната на повърхността на блатото такива като теб. А който разбере какво става е обвиняван в сепаратизъм и лудост.

Приятелю, възрастта ти обяснява много неща. И ако до скоро обмислях варианта да спра да отговарят, току-що ме мотивира. Казах на колегите си да ме оставят за 20 минути и ще обърна специално внимание на всичко написано от теб. И понеже се оказа, че си доста по-малък от мен (мислих, че разликата ни е поне 5-6 години максимум), ще те посъветвам поне веднъж, ама наистина ПОНЕ ВЕДНЪЖ, да ми прочетеш думите много внимателно, да помислиш, да поспиш, да оставиш на съзнанието си да осмисли всичко прочетено и да го разбереш, защото нервите ми започват да вибрират като струна на китара. Харесваш ми, защото виждам, че си упорит. Мислиш. Използвай си плюсовете правилно, иначе дето му казват - язък.

Кадърните успяват, да. Проблемът идва в разликата между моята и твоята дефиниция на кадърен. Получих няколко упрека от няколко души в лични съобщения, че ние богатите и там как им викате "илюминати и масони-рептили" сме ви мачкали, че сме ви тормозили, че сме ви изстисквали. Ще го кажа за пореден път, разбери го най-накрая, защото започва да ми писва. В твоя полза е. Кадърен не е човек с висше, магистратура и три сертификата за дадена специалост. Кадърен е личност с изграден характер, хладнокръвие, вземане на правилни решения и дълбоки познания в своята сфера на действие. Такива няма. Като работодател ти го казвам. И когато се появи такъв човек, той получава. Не получава заплата от 600 лв, получава заплата от 2000. Получава бонус. Получава обяд с мен и още няколко съдружника - контакти, които ще са му ценни занапред. Но аз не виждам такива хора, виждам наперени младежи като теб, но малко по-големи. Завършили висше, самочувствие че са европейци, гладко избръснати, добра подстрижка и лицемерно отношение, което те не осъзнават, че се вижда не, ами прозира от празните им глави.

И освен, че не четеш, явно и не помниш. Написах ти преди няколко дни, че политиците са поставени пионки и винаги ще бъдат. Без значение дали са Меркел, Обама или Москов. Това са хора, които имат желание да бъдат на сцена, те се манипулират и са кукли на конци. Разбира се, че се слагат хора, които биха направили всичко, за да са там.

Моето момче, знам че ти звучи надменно, знам че "голямото ми его" много те дразни, но не ми казвай нещата сякаш са така, защото си мислиш, че са така. Когато отида да ми поправят разваления лаптоп, колкото и знаещ да съм в някои сфери, стоя, мълча, кимам, плащам и си ползвам услугата без да давам акъл. Не го прави и ти по теми, за които си нямаш идея. Партии не съществуват. Те са параван.

Не, не ти пиша, че само кадърните успяват. Написах, че успяват идиоти с връзки И ВКЛЮЧИТЕЛНО кадърните. Но когато един идиот е такъв, той държи да го покаже. И когато в едно общество от сто души има 30 идиота, които започнат да си го показват явно и показно, цялото общество става идиоти заради тях. Ситуацията е такава. И между другото, когато си сред публиката трудно се преценя колко народ има на площада. Но като погледнеш от горе, вслушай се в думите ми, ситуацията се изяснява по-лесно.

Добре е, че си стигнал до този извод. Тук си прав.

Положението на държавата е такова. За съжаление манталитетът на българина има огромни минуси, но и огромни плюсове. Ако помниш, бях ти написал наскоро, че България е една от малкото свободни държави в света в момента. Това няма да е много време още, но все пак за момента е факт. И този факт се дължи на характера и манталитета на българина. Така, че радвай се, ако осъзнаваш какво ти казвам изобщо.

Някъде да съм написал, че е имало глад или безработица? Споменах това, че е имало несправедливост.

Първата част на цитата няма нужда да я коментирам, както и втората. По-скоро само искам да задам въпрос - а какво представлява държавата ни с Русия? Една просперираща империя с колонии по планетите в Слънчевата система?

Прав си. Само дано разбереш защо.

Дразни ме това, че използваш заучени фрази или ако не са заучени, а си достигнал до тези изводи самостоятелно, а в същото време не се вслушваш сам в тях, за да разбереш останалото. Нещата вървят ръка за ръка. Къде ги късаш, да му се не види? Мисли с главата си.

Формата на управление винаги е една и съща, различните народи по света просто си вярват, че е различна. (това е по темата относно неслучайното раждане на "комонизама и социализама".

Пожелавам ти един ден да успееш да стигнеш ниво, в което да управляваш екип от десетина души. Ще научиш много.

Държавата ни като граница няма никакво значение. Това, което беше важно в нея и от нея вече не се намира на тази територия. Затова, че няма какво да се притесняваш. Аз също съм патриот, не ти го казвам с идеята да я "изоставим тая родина". Става дума за друго. Търси смисъла в думите ми, момче, казвам ти МНОГО. Казвам ти повече от колкото можеш да си представиш. Това, че използвам препратки и закодирани фрази не означава, че е нищо. Ако знаеше дори 50% от написаното ми, щеше да си далеч. Без да си мафиот, без да си политик, без да си измамник. Щеше да си човек. Не бъди роб, имаш мозък и даваш индикации, че го използваш. Още.

Agarta. Малко ме плашиш направо. Още не мога да ти се доверя добре. Дали умееш страшно добре да маниполираш, явно наистина си голям човек, в тиин проблем, обаче си добър!

1) Правилно - да се разберем какво е успех. И аз не знам какво е успех. Универсална рецепна има ли? Не е само до парите. Но да сведем успехът до най-обикновенни материални блага. Да кажем 2000 -3000 хил лв, среден месечен доход, издържане на семейство, подслон, кола. Какво ми трябва повече? 1, 2 пъти в годината почивка у нас или в Чужбина. Всичко останало е глезотии. Има хора, които никога не им стигат парите. Аз в не съм богат, надявам се да не се захлюпя и аз някой ден по парите. Обаче според мен те не стигат. Винаги гоним щастие и когато не е нашето лично, то се стараем да направим нещо друго. Да имаме цел, която да ни поддържа. Поне така мисля. Парите са средство.

2) Какво е кадърност.. Казваш, че кадърни хора почти няма.. Добре. Да сведем личните качества до едно средно ниво на работоспособност, развитие и отговоност. Добре. Вие сте работодател. Да, но не всички работодатели се отнасят благополучно със служителите. В частняи сектор - има голяма експлоатация. Аз съм точно против това. Разбирам, че заплатите на много хора са малки, за да има икономически прирарат във фирмата, но заразлика от шефа, аз комуникарам по-плътно и с работници. Да, те нямат качества да управляват, да са хладнокъвни, но РАБОТЯТ. И едва оцеляват. И аз не желая това. И какво ни остава? На не толкова големите ГЕНИИ. Ами учин английски и си заминаваме от тази СВОБОДИЯ. Да търсим сигурност и контрол. Да - сигурност. Не се успява със сигурност, трябва и риск... Въпросът е че много сфери просто са разбити у нас, не съществуват. Аз правя това, което ми харесва, иначе йок. Не не става само с искане и правене. И ти го знаеш. Обаче хората не го знаят и не са хладнокръвни. Всеки си има някакви ценности.

4) Паритиите.... Щом всички политици - дори Путин , са поставени пионки, кой управлява? Не са богатите, това го знам.
    5) Как системата ще е еднаква за всички? Диктатурите налагат едни правила, а демокрацията... кво прави? Дава властта в частния сектор и частния сектор определя положението, според търсене и предлагане.пф В дикатурите също има капитализъм, но държавата е навсякъде. Не съм за диктатура. Но не съм и за либерализация.
    6) В момента Русия е толкова пропаднала, че дори ЕС да ни подари на Русия и Американците да не се намесят с НАТО, само ще фалираме повече. Но идеята съм я повтарял хиляди пъти - трябва по централизирано управление и контрол майка му стара. Контрол трябва. Сега всеки прави квото си иска. Това не е свобода. Не е свобода да изсекат ГОРИТЕ И ДА НАТРОВЯТ ЗЕМЯТА щото някой не се върши работа.

Не ми пожелавай власт, защото ще има убити. :Д хаха

Смисъл на думите ни не мога да намеря. Гледам себе си да оправя първо. Останалото е само филосостване.

Супер фен
    4) Паритиите.... Щом всички политици - дори Путин , са поставени пионки, кой управлява? Не са богатите, това го знам
    В нормалните общества никой не 'управлява'. Политическите процеси са следствие от борбата/прокарването на интересите на различни прослойки.
    Дано разбереш някой ден колко по-сложна е политиката в едно цивилизовано общество от това един бабаит да се показва по телевизията и се хвали с това къде е изхарчил парите на данъкоплатците.

Причината да си толкова захлупен, а и тези на твоето мнение, е именно липсата на интерес по отношение на САЩ. Не само, че не те кефи, но и не проявяваш никакъв интерес към случващото се там. Колкото проблеми имат, 3 пъти по толкова има хора, които се борят с тях, вместо да си фантазират как ще променят 'строя' и ще колят и бесят.

А политиците не бих ги нарекъл точно пионки, но е факт, че са там просто да представляват нечии интереси. В този смисъл, ако решиш да си циничен, да - би могло да се каже, че не управляват, а просто представляват. Което, по мое мнение, е добре. Затова и се нарича представителна демокрация.

Кого точно представлява Путин и сам би могъл да си отговориш. Във всеки случай не е руския народ.

https://www.youtube.com/watch?v=0XjLSdqUpx8

какво повече да кажа. Виж клипа - медведев е това.

Аурисе интересите на различните прослойки като несъвпадат и няма ресурси - виждаш какво става. Представителна демокрация няма. А че можеш да злепоставиш всеки - прав си. Кво искаш да й каже на бабичката? Че ще даде пари като няма? САЩ всеки ден го гледаме. И той ни гледа.

Мега фен
    технологично развита държава :Д:Д:Д в сглобяването на компютри с компоненти производство на врага ахуаххаухауауха

Аз като разбрах, че прословутия правец с сглобяван с компоненти от САЩ щях да потъна от срам;
    http://www.sandacite.com/forum/index.php?topic=8030.0

мен пък не ме е срам да оборвам всичките ти измислици, които според теб са факти
    ама така са те научили тия от америка за българия - че повтаряйки една лъжа сто пъти, тя щяла да се превърне в истина

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    кви способности, хехехехе
    преди 89-та бяхме трета космическа сила на планетата
    явно способните тогава са свършили неща, които способните сега не са в състояние дори да изфантазират
    сега чакам ауриса да дойде и да напише как по комунизма сме внасяли дигитални носители от Япония
    слагали сме им лепенки 'маде ин булгариа' и сме ги изнасяли

ти специално трябва да си благодарен, че не си живял тогава
    щото сега щеше да си заточен в дивата провинция
    така постъпваха с некадърните педали

единствения реален факт е, че нито един от вас не е живял във времето, за което давате всякви мнения
    и тва само доказва, че сте лаладжийска работа
    акъл няма, ама устата не спира да плямпа
    +

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Да, не е можело да ходите на Запад да просите като бедняци там, в гетата им, каквито тук е нямало, щото сме били социално богати. А сега можете ли с 500 700 лв заплати да ходите? А гражданство? А В САЩ как се ходи? Ами вие сте педераси.
    Над 90% от емигриралите на запад българи работят, някои дори високо квалифицирана и добре платена работа. Дори общите работници, на запад взимат няколко ПЪТИ по-високи заплати в сравнение със същата работа у нас!
    Корабче, я обясни, като е и е било толкова готино у нас, защо потокът от мигранти е насочен навън от нашата страна?! Над 1 милион българи са напуснали "земният рай" за да отидат на запад - защо? Я обясни! Не можеш и не искаш, нали?!
    Та ето това ти е България без Русия - една циганска кочина, в която или се ураждаш, или умираш от глад и болести.
    Що не ходиш в Русия тогава?! Хората и оттам бягат на запад !
    А тези, които успяват, са 90% МАФИОТИ.
    Като знаеш толкова, я си припомни кой създаде мафията у нас!

Корабе, помисли над думите ми. И не се връзвай на другите, написал съм ти неща, които не са предположения. Хубаво е да се има предвид разликата с кого говориш и кой какво ти казва. Едно е 20 годишен пикльо надъхан от пропагандата да ти говори, друго е човек участващ в пропагандата над 20 годишния пикльо.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Като знаеш толкова, я си припомни кой създаде мафията у нас!
    тия които взеха властта след 89г не случайно мафията управлява държавата

най-вероятно никой не е чел разсекретените доклади на ЦРУ и на СССР че и нашите собствени

до преди 89г имахме разузнаване във всяка страна в турция зам ком на ген щаб на турската армия беше български агент

като си разсекретихме докладите по заповед от САЩ беше разкрит и убит

та ЦРУ ни наричаше ''костеливия съветски орех'' понеже знаехме повече от тях и не се получаваше да вербуват наши хора

иначе нашето разузнаване имаше обръчи от фирми в чуждите страни които бяха на името на натурални граждани

да речем Хосе има магазин който уж е негов но някой си бай иван идва и му казва трябват ми толкова пари

Хосе му ги дава щото иначе няма да има Хосе та нашето разузнаване се издържаше само имаше доста средства и можеше да действа без проблем където и да било

но ЦРУ успя да вербува един руснак на име Горбачов който заличи СССР по думите на бивш охранител на Тодор Живков знам че самия Живков не е вярвал че промените в Русия ще ни се отразят

докато ЦРУ не вербуват наши политици които след преврата взимат властта (сещате се кои вече нали? )

и не случайно веднага започва Американската пропаганда

издаде се закон който да спонсорира новите партии и то много сериозно и видиш ли ти всеки си направил партия и по този начин някой източи доста пари от партии фантоми

след това всички е явно обръчи от фирми които също бяха финансирани

или юго агент схемата с пирамидите

мога да разкажа и как изчезва част от българския златен резерв и защо е взривен мавзолея и как случайно изгаря цял камион с войници които не са избягали от пламъците но това е друга тема
    Последно редактирано от haritov : 06-10-2016 на 20:28
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Кадърен не е човек с висше, магистратура и три сертификата за дадена специалост. Кадърен е личност с изграден характер, хладнокръвие, вземане на правилни решения и дълбоки познания в своята сфера на действие..
    Как ги разпознаваш тия хора от интервюто за работа, особено след като не гледаш и дипломата им при кандидатстване?

Бай Ганя, от едноименния роман и той е бил човек с характер, натурално-хладнокръвен при това, хихи.
    Последно редактирано от defender : 06-10-2016 на 20:44

Мега фен
    В нормалните общества никой не 'управлява'. Политическите процеси са следствие от борбата/прокарването на интересите на различни прослойки.
    Дано разбереш някой ден колко по-сложна е политиката в едно цивилизовано общество от това един бабаит да се показва по телевизията и се хвали с това къде е изхарчил парите на данъкоплатците.

Причината да си толкова захлупен, а и тези на твоето мнение, е именно липсата на интерес по отношение на САЩ. Не само, че не те кефи, но и не проявяваш никакъв интерес към случващото се там. Колкото проблеми имат, 3 пъти по толкова има хора, които се борят с тях, вместо да си фантазират как ще променят 'строя' и ще колят и бесят.

А политиците не бих ги нарекъл точно пионки, но е факт, че са там просто да представляват нечии интереси. В този смисъл, ако решиш да си циничен, да - би могло да се каже, че не управляват, а просто представляват. Което, по мое мнение, е добре. Затова и се нарича представителна демокрация.

Кого точно представлява Путин и сам би могъл да си отговориш. Във всеки случай не е руския народ.

https://www.youtube.com/watch?v=0XjLSdqUpx8

какво повече да кажа. Виж клипа - медведев е това.
    аурисе, кой носи отговорност при демокрацията вее, 25 години, 0 осъдени.
    В парламента цари масова безотговорност, прехвърлят си топката от партия на партия, по-добре да сме президентска република.
    Последно редактирано от defender : 06-10-2016 на 20:50

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Как ги разпознаваш тия хора от интервюто за работа, особено след като не гледаш и дипломата им при кандидатстване?

Бай Ганя, от едноименния роман и той е бил човек с характер, натурално-хладнокръвен при това, хихи.
    Иска се кадърност. И да ти обясня, няма да разбереш.

Мега фен
    Що не ходиш в Русия тогава?! Хората и оттам бягат на запад !
    само дето емигриращите в Русия са повече от емигриращите в щатите
    обаче в Русия грозни и тъпи не пускат, остава ти само кравария

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Пхахахахаха ! Мафията беше създадена малко преди това!
    мога да разкажа и как изчезва част от българския златен резерв ...но това е друга тема
    Разкажи как е изнесен в СССР!

Мега фен
    изнесли са акъла ти
    ако предположим, че някога си имал подобен
    СССР ни е платила златото, което сме им пратили

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Пхахахахаха ! Мафията беше създадена малко преди това!
    тогава не е имало СССР

и никъде не съм казал кога е създадена мафията

пп

защо ли се занимавам с теб
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    грозния явно не може да си представи живота без запада и без западната демокрация, дето се вика, до тука му е въображението.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    http://www.infograf.bg/article/1465392364000

Поздрав за слабоумния кавал ДОТА, който се обясняваше как ЕС повече ни е взел, отколкото ни е дал. Дотук с лъжите и пропагандата, русодебил.
    Welcome to the Jungle...

"Русия живее в миналото, а останалият свят в бъдещето - и това се случва едновременно в настоящето.
    В САЩ настъпва ерата на Тесла - започва изграждането на вакуумен тип свръхзвуков транспорт по тръба, който ще развива до 1200км/ч.
    В Германия възобновяемите източници на енергия бият всички рекорди.
    В Холандия правят пътища от пластмаса, извлечена от боклука, който замърсява морето.
    SpaceX успя да приземи обратно на земята, ракета за многократно извеждане на товар в орбита.
    Откриха гравитационните вълни.
    А в Русия? В Русия има само окови, духовност, попове, местният ИДИЛ в лицето на Кадиров, мракобесие, победобесие, ненавист към целия свят, вечна война и заплахи към всички съседи, фиктивни гражднски права, гордост от миналото и само от него - без сегашните руснаци да имат каквито и да е заслуги към това минало."

Това е само цитат. Само цитат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    само дето емигриращите в Русия са повече от емигриращите в щатите

Колко хора познаваш, емигрирали в Русия и колко емигрирали на Запад?! А? Ама не ми давай пример как вуйчото на стринка ти работил 1-2 години в СССР преди 30-40 години!
    Ами официалната статистика? Колко български граждани живеят постоянно на Запад и колко в Русия? Или ти имаш таен достъп до някаква друга, твоя си статистика и информация ?
    тогава не е имало СССР
    СССР се разпада през 1991 г!
    и никъде не съм казал кога е създадена мафията
    Я пак?
    Харка, пак не си си пил хапчетата ! Може ли такова нещо ?! Може да имаш проблеми с паметта, но не всички сме като теб, освен това си го написал, така че няма нужда да помним ! Ама лекувай се, моля те !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    http://www.infograf.bg/article/1465392364000

Поздрав за слабоумния кавал ДОТА, който се обясняваше как ЕС повече ни е взел, отколкото ни е дал. Дотук с лъжите и пропагандата, русодебил.
    http://eurocom.bg/shows/video/sedmicata-na-ivo/3252

такива прости педали като тоя могат само теб да излъжат
    а ако ти не беше повече прост, отколкото дебел
    щеше да си наясно, че тия са на издръжка от правителството

и още забавно четиво от малкото педалче Адрианчо
    http://ekipbg.com/quo-vadis-rusia/
    http://ekipbg.com/mitovete-na-ruskata-propaganda/

Колко хора познаваш, емигрирали в Русия и колко емигрирали на Запад?! А? Ама не ми давай пример как вуйчото на стринка ти работил 1-2 години в СССР преди 30-40 години!
    Ами официалната статистика? Колко български граждани живеят постоянно на Запад и колко в Русия? Или ти имаш таен достъп до някаква друга, твоя си статистика и информация
    тъпака пак гледа само България
    щото тва са ти познанията за света
    в твоето село почнат ли да се хранят с лайна
    сигурно ще решиш, че всички на планетата се хранят с лайна
    най-далечното ти излизане от вас е било до магазина
    а родителите ти са стояли на балкона да те наглеждат
    че иначе ще вземеш да се изгубиш
    Последно редактирано от ДОТА : 06-11-2016 на 10:03

Мега фен
    А в Русия? В Русия има само окови, духовност, попове"
    Някой хора много им пречи духовността, явно не им е чиста работата, демек съвестта.

Как ще има някой справедлив Съдя, дето ще им държи сметка за делата ве, кой на мене ли ве ще ми държи сметка и ще ми затормозява земната аванта на гърба на по-слабите?
    Ама тия хора каквито са в духовната сфера, такива са и в светското, ей заради тия хора съдебна система няма, няма и справедливост.

Повечето от тия антидуховни, антирелигиозни типове, случайно или не, но май са либерали.
    Тва са един вид антидуховни мутри, но със някаква външна представителност, начетеност.

ПП: Мнението не е насочено към никой лично, говоря по принцип!
    Последно редактирано от defender : 06-11-2016 на 10:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си