има разлики между плочки и плочки
и плочки (не обръщайте внимание на скъсаната гърда :Д )
какво си ме подмятате, лелее
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Защо не станете едни фитнес инструктури,като знаете толкова много особенно господин Rakshy...
А какво значи "хилав"?
Появата на "Плочките" е директно зависимо от подкожните мазнини, точка. И това важи не само за "плочките" ами за всяка мускулна група. Искаш ли да се покаже мускула, трябва да разкараш мазното дето го покрива, без значение дали си 50 или 100 кила. Лапетата на по 9-10 години дето са по 30 кила с мокри гащи по плажа с "плочки" да не мислите че тренират за тях или пък имат обем.
Така е, но това е само половината от истината!
Като мускулът няма обем, и 0% мазнини да имаш, пак няма да има "плочки"! Ако само разкараш "мазното дето го покрива", ребрата ще ти се покажат, а плочки изобщо няма да видиш! Снимки на умиращи от глад хора не си ли виждал?! Те имат ли "плочки"?!
Аз такова нещо не съм виждал!
при умиращите от глад не важи, защото телата им са в такова състояние, че мускулите се самоизяждат практически. Забравих как се наричаше това състояние.
аз съм жена и принципно главно качвам на корем и крака и пак имам плочки при 56 кг на 160, тъъй че яжте чисто и ще имате плочки, ама не всичко е плочки. лично мое мнение мъже с развити гръдни мускули и крака са много по-респектиращи от някакво мини с осем плочки
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Трябва да си има симетрия и естетика, Ракшу при теб килцата как вървят лятото ;d