- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
има отговор за всичко
симпатяга!
За агента: педерунгел
Пес!
Този не е нормален
Болно куче! Жадно! Зажадняло!
Тва е за Electra:
Бали го,
по аватар ми напомня на Дриймлолкъ, по коментари, уш, е непукист, въпреки това все връзва на останалите.
За АгентМура : пич, беше по усърден трол по едно време ама са се оплети в мрежите си.
П.С. Много бързо пишете е
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
^^ Да, и аз си мисля дали не си трол понякога. ;д Или поне е странно всички тези подобни имена. Но иначе има какво да си каже човек с теб.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
доста ми е симпатична, разбран човек ми изглежда и е от хората от форума, с които бих искала да се запозная.
тя е сладурана
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Много ми допада Ивето.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ракши е убитак, а Никенцету е сладка като каймак!
^ Съвместно с още един потребител са превзели и закопали този форум. Няма тема, в която да не се е разписал поне един от тях двамата.
//изглежда има(т) бол свободно време.
изключително филмирана мармозетка, в добрия смисъл на думата, понякога е много странен, но пък има много забавни включвания
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
За първи път го виждам да хвали някого.
Псе!