екзорсизми умееш ли да извършваш, Нютон?!
Първоначално написано от deitona22 Грешно ли си чадо ? малко Първоначално написано от inewton Къде го пише? така е по принцип
Първоначално написано от deitona22 Брада имаш ли ? Папата не носи брада. Аз също съм приел това за правилно.
Първоначално написано от АгентМура екзорсизми умееш ли да извършваш, Нютон?! Не съм практикувал екзорсизъм.
Губя надежда, демоните пак ме обзеха...
Първоначално написано от YoungBloodZ така е по принцип Не е по принцип. В Требника ясно си го пише. Безплатно е.
Първоначално написано от inewton Не е по принцип. В Требника ясно си го пише. Безплатно е. значи и при теб е безплатно! утре може да се изповядам
Първоначално написано от inewton Папата не носи брада. Аз също съм приел това за правилно. Нямаш брада,не си поп! Точка! Не вярвам на поп без брада (не сме католици,каква папа ккакви 5 лева)?
Първоначално написано от YoungBloodZ значи и при теб е безплатно! утре може да се изповядам Колко пъти на седмица "съгрешаваш" ? :Д
Първоначално написано от YoungBloodZ значи и при теб е безплатно! утре може да се изповядам Трябва да е на живо.
Първоначално написано от deitona22 Нямаш брада,не си поп! Точка! Не вярвам на поп без брада (не сме католици,каква папа ккакви 5 лева)? В Декларацията ясно пише, че православни могат да се съветват с католически свещеник и обратно.
Първоначално написано от inewton В Декларацията ясно пише, че православни могат да се съветват с католически свещеник и обратно. Нитц.Нямаш брада-не важиш! От малък знам че попа има брада! Заглавието на теамата каква,ние какво пишем.НеПопе,ти ни поквари !
Първоначално написано от deitona22 Нитц.Нямаш брада-не важиш! От малък знам че попа има брада! Заглавието на теамата каква,ние какво пишем.НеПопе,ти ни поквари ! ОК. Да говорим тогава за курви.
Първоначално написано от inewton ОК. Да говорим тогава за курви. Утре/Днес като се върне Ким.Че май неговата женска го хвана.Лека от мен
Първоначално написано от deitona22 Утре/Днес като се върне Ким.Че май неговата женска го хвана.Лека от мен Той няма женска (все още). Лека.
Първоначално написано от inewton Той няма женска (все още). Лека. Нещо снимков материал за доказателство искаш ли Виждам неща които не ми харесват.. Следва сериозен разговор с deitona, young и мършата нютон
И спри да ме сватосваш с Ралица или квато е там.
Първоначално написано от Dwyd96 Нещо снимков материал за доказателство искаш ли Виждам неща които не ми харесват.. Следва сериозен разговор с deitona, young и мършата нютон Спасибо, нет. Как ми завишдаш, чак мърша ме наричаш. Но християнското смирение и милосердие Нютоново е пословично.
Първоначално написано от Dwyd96 И спри да ме сватосваш с Ралица или квато е там. Ти не си я виждал още, пък не я искаш.
Първоначално написано от Dwyd96 Нещо снимков материал за доказателство искаш ли Виждам неща които не ми харесват.. Следва сериозен разговор с deitona, young и мършата нютон дефинирай сериозен
Първоначално написано от inewton Ти не си я виждал още, пък не я искаш. Ми сиг щото си имам приятелка -.- Пък и предвид, първия ти път (за който си ми разказал), вкусът ти не е на ниво. Young с теб ще е най-малко сериозен. D
Първоначално написано от Dwyd96 Ми сиг щото си имам приятелка -.- Youngс теб ще е най-малко сериозен. D Ралица е по-хубава. Искаш ли снимка да се увериш?
Първоначално написано от Dwyd96 Пък и предвид, първия ти път (за който си ми разказал), вкусът ти не е на ниво. Ad hominem. Остави го това.
Първоначално написано от inewton Ралица е по-хубава. Искаш ли снимка да се увериш? Прати... да разбера дали съм я виждал...
Правила