Първоначално написано от deitona22 Ей аман...от вас не мога да уча за изпита!Попе искам да се оплача ! И аз имам да уча за изпити. Ама мисля, че вече съм готов. Оплачи се, чадо.
Първоначално написано от Mana Само да не се окаже арменски И на него ще се оплача ако требва ! Но другия поп (демек нашия) е по-близко!
Първоначално написано от Mana Не, просто знам откъде да намеря "краставици" и "моркови" Много опърничава девойка си. Ще се пречупиш все някога.
Първоначално написано от inewton Много опърничава девойка си. Ще се пречупиш все някога. Като отмине 9-тото Пришествие, звънни да видим
Първоначално написано от inewton И аз имам да уча за изпити. Ама мисля, че вече съм готов. Оплачи се, чадо. Попе попе..аз мислех че си дърт поп,а то ти си набор бре.Нищо ...оплаквам се от Мана-та !
Първоначално написано от Mana Като отмине 9-тото Пришествие, звънни да видим Няма да намериш по-угодна партия от мен. Истина ти казвам.
Първоначално написано от deitona22 Попе попе..аз мислех че си дърт поп,а то ти си набор бре.Нищо ...оплаквам се от Мана-та ! Чакай, бе! Аз к'во съм ти сторила?
Първоначално написано от inewton Няма да намериш по-угодна партия от мен. Истина ти казвам. Вълци отглеждаш ли? 'Щото ако не, си вън от бара
Първоначално написано от deitona22 Попе попе..аз мислех че си дърт поп,а то ти си набор бре.Нищо ...оплаквам се от Мана-та ! Вярно бе. Не бях забелязал. Каква епитимия (наказание грехов)да й наложа?
Пречиш ми да уча! Казвам ви досвидание .Попе,амин ! Първоначално написано от inewton Вярно бе. Не бях забелязал. Каква епитимия (наказание грехов)да й наложа? Каквото сметнеш за най-добре! Най-напред и спри мангата и забрани да слуша рок!
Първоначално написано от inewton Вярно бе. Не бях забелязал. Каква епитимия (наказание грехов)да й наложа? Че нали не беше поп?
Първоначално написано от deitona22 Пречиш ми да уча! Казвам ви досвидание .Попе,амин ! Au revoir
Първоначално написано от Mana Че нали не беше поп? Не знам. В 10-ти клас още си заминах от семинарията.
Първоначално написано от Mana Вълци отглеждаш ли? 'Щото ако не, си вън от бара Ти отглеждаш ли?
Не, ама искам
Първоначално написано от Mana Не, ама искам Ще отглеждаме заедно тогава.
Попе,отивай да учиш!
Първоначално написано от inewton Ще отглеждаме заедно тогава. Къде? В Муфлония ли?
Първоначално написано от deitona22 Попе,отивай да учиш! Отивам. Чао.
Първоначално написано от deitona22 Попе,отивай да учиш! Само аз ли нямам да уча?
Първоначално написано от Mana Къде? В Муфлония ли? В Бавария.
Чао
Първоначално написано от Mana Само аз ли нямам да уча? Ти с маслата се занимавай! Дейтона аут.
Първоначално написано от inewton И аз имам да уча за изпити. Ама мисля, че вече съм готов. Оплачи се, чадо. Аз отписах още 1 изпит.. Остана Машинознание
Първоначално написано от Mana Само аз ли нямам да уча? не и аз няма да уча и те няма да учат ама се правят Първоначално написано от deitona22 Попе попе..аз мислех че си дърт поп,а то ти си набор бре. даже е 1 година по-малък от теб
Правила