Първоначално написано от Dwyd96 Що да не дойдеш :P А да бе. Да пътувам 6-7 часа, за да ви гледам как се избивате.
Първоначално написано от inewton Ти мен не ме ли уважаваш, бе? Напоследък не
Първоначално написано от Indistinct А да бе. Да пътувам 6-7 часа, за да ви гледам как се избивате. Никой няма да се избива бе, тва да не ти е дивия запад
Първоначално написано от Indistinct А да бе. Да пътувам 6-7 часа, за да ви гледам как се избивате. Аз съм тука,спокойно! Ред ще има ! Ако ли не,взимаме пуканки и гледаме сеир.
Първоначално написано от Dwyd96 Напоследък не Защо?
Първоначално написано от deitona22 Аз съм тука,спокойно! Ред ще има ! Ако ли не,взимаме пуканки и гледаме сеир. Да не мислиш, че сме някои плебеи да се бием пред хората. Голям пъпеш си.
Първоначално написано от inewton Мама не я пуска. Indistinct, доведи и майка си. Миналия път не поиска да ни запознаеш.
Първоначално написано от Dwyd96 Никой няма да се избива бе, тва да не ти е дивия запад Сега още повече няма причина да идвам.
Първоначално написано от inewton Защо? Той и мен не ме...не стига че ми пише името грешно,па и с малка буква...
Първоначално написано от inewton Защо? Шегувам се.. Просто ме мързи да слагам и главна буква
Първоначално написано от YoungBloodZ НокиА...езика ! Д :Д
Аз като се укротя, вие озлобявате с пълна сила.
Първоначално написано от YoungBloodZ Inewton да си мълчи! Мама не пие чай с непознати.
Първоначално написано от АгентМура Аз като се укротя, вие озлобявате с пълна сила. Поне ти кротувай ...плийс.
Първоначално написано от Dwyd96 Шегувам се.. Просто ме мързи да слагам и главна буква Успокоих се.
Първоначално написано от Indistinct Inewton да си мълчи! Мама не пие чай с непознати. Ние не сме ли познати вече ? хмхм?
Първоначално написано от Indistinct Inewton да си мълчи! Мама не пие чай с непознати. няма такива работи! тъкмо ми стана интересно
Първоначално написано от Indistinct Inewton да си мълчи! Мама не пие чай с непознати. Аз непознат?
Псета...
Първоначално написано от deitona22 Ние не сме ли познати вече ? хмхм? С теб съвсем не. Още стоиш в графа потенциални убийци.
Първоначално написано от deitona22 Той и мен не ме...не стига че ми пише името грешно,па и с малка буква... На теб кога съм ти писал името бе
Първоначално написано от inewton Аз непознат? Попе,какво си правил с майката на Индистинкта?
Първоначално написано от inewton Аз непознат? За мама, да.
Какво обсъждате бе, псета? Среща ли ще организирате?
Първоначално написано от deitona22 Попе,какво си правил с майката на Индистинкта? Пише се индиНстинк. Да й е приятно като чете
Правила