Първоначално написано от YoungBloodZ ок ти можеш да ме почерпиш и по банков път! Ок.. дай си номера на кредитната карта, имената на нея и CVV-то И до кога е валидна.
Първоначално написано от Dwyd96 Ок.. дай си номера на кредитната карта, имената на нея и CVV-то И до кога е валидна. не ти дай твоите данни пък аз ще си се почерпя без да те занимавам!
Първоначално написано от YoungBloodZ не ти дай твоите данни пък аз ще си се почерпя без да те занимавам! Хубаво. Виза или американ експрес искаш?
На американ експрес е Centurion, на Visa e Paladium
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво. Виза или американ експрес искаш?
Първоначално написано от YoungBloodZ Алчен гъз На кой ще се похвалиш ?
Първоначално написано от Dwyd96 Алчен гъз хубаво айде... дай визата!
Първоначално написано от YoungBloodZ хубаво айде... дай визата! Хубаво... https://www.google.bg/search?q=Виза+...4rUQgNp3KzM%3A Ето ти сирийска виза
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво... https://www.google.bg/search?q=Виза+...4rUQgNp3KzM%3A Ето ти сирийска виза искам корейската! аз знам че си сириец ама все пак имаш и корейска виза
Първоначално написано от YoungBloodZ искам корейската! аз знам че си сириец ама все пак имаш и корейска виза Иди в Сирия първо.. В Алепо ще те чака Ибрахим Али ал Бадри, кажи му че Ким Чен Ун те праща и той ще ти даде квото търсиш..
Първоначално написано от Dwyd96 Иди в Сирия първо.. В Алепо ще те чака Ибрахим Али ал Бадри, кажи му че Ким Чен Ун те праща и той ще ти даде квото търсиш.. отивам...
Първоначално написано от YoungBloodZ отивам... Като си там.. Купи и 1 момченце за Нютон
Първоначално написано от Dwyd96 Като си там.. Купи и 1 момченце за Нютон Че то в Сирия останаха ли хора?
Първоначално написано от Mana Че то в Сирия останаха ли хора? Ако няма деца... Ще направим
Първоначално написано от Dwyd96 Ако няма деца... Ще направим Откога самооплождането е възможно при хората?
Първоначално написано от Mana Откога самооплождането е възможно при хората? Кой пък ти каза че съм човек :О
Мана, имам въпрос към теб... помниш ли 2009 година защо се регистрира във форума?
Първоначално написано от Dwyd96 Кой пък ти каза че съм човек :О !!!!!!
Първоначално написано от АгентМура !!!!!! Хахаха добро включване
Първоначално написано от YoungBloodZ Мана, имам въпрос към теб... помниш ли 2009 година защо се регистрира във форума? Де да знам! Щукнало ми е...сигурно...
Първоначално написано от Mana Де да знам! Щукнало ми е...сигурно... искаш ли да ти кажа защо си се регистрирала?
Първоначално написано от YoungBloodZ искаш ли да ти кажа защо си се регистрирала? Кажи!
Първоначално написано от Mana Кажи! имала си проблеми с активацията на windows 7
Първоначално написано от YoungBloodZ имала си проблеми с активацията на windows 7 Много интересно; ще искам доказателство. Помня, че имах проблем с намирането на драйвери за звука, но за активацията..
Първоначално написано от YoungBloodZ искаш ли да ти кажа защо си се регистрирала? Първоначално написано от YoungBloodZ имала си проблеми с активацията на windows 7
Правила