Всъщност оценките ти казаха ли ти ги? Или не са те оценили още?
Първоначално написано от deitona22 По-добре да нема Всеки ден разнообразие..поне е весело ..ako ne trябва да четеш 5 страници.. Рисковете на форумната професия
Първоначално написано от deitona22 Мерси мерси..молитвата помогна. Май те е хванал плацебо ефекта. Аз за без пари не се моля.
Първоначално написано от АгентМура Всъщност оценките ти казаха ли ти ги? Или не са те оценили още? Тя оценката се появи веднага.Единстветно остана от миналия семетър след 2 седмици поправката ии ще мина в 3ти курс официално ;д
Първоначално написано от inewton Май те е хванал плацебо ефекта. Аз за без пари не се моля. Ще видим колко и какъв ефект има след 1-2 часа ;д
Първоначално написано от inewton Аз говоря за нея и Young, кво кво?
от изпити
Първоначално написано от АгентМура от изпити Верно си е...и как ми се спии...направоо не знам защо седа тука.
Първоначално написано от deitona22 Верно си е...и как ми се спии...направоо не знам защо седа тука. Ми отивай да спиш
Първоначално написано от YoungBloodZ кво кво? Ти мълчи. Аз ще уредя работите.
Наспамихте цялата тема...
Първоначално написано от Mana Ми отивай да спиш Гониш ли ме,ГръмпиКет ? Знам че не съм ти симпатичен...ама моля те де..не ме гони
Първоначално написано от deitona22 Гониш ли ме,ГръмпиКет ? Знам че не съм ти симпатичен...ама моля те де..не ме гони Чакай, бе, Гръмпи никого не гони!
Първоначално написано от inewton Ти мълчи. Аз ще уредя работите. какво ще уредиш?
Първоначално написано от Mana Чакай, бе, Гръмпи никого не гони! Това ще го запомня ! Соча те! Кръвно съм ти обиден !
Първоначално написано от inewton Ти мълчи. Аз ще уредя работите. Сватовник без сертификат. Казах ти да се откажеш да ме сватосваш. Намери на друг да си упражняваш способностите.
Първоначално написано от deitona22 Това ще го запомня ! Соча те! Кръвно съм ти обиден ! За какво си ми обиден!? О.О Спи му се, па не ще! И после Гръмпи виновно...
Първоначално написано от Mana За какво си ми обиден!? О.О Спи му се, па не ще! И после Гръмпи виновно... Че ме гониш да спя! Аз ако искам ще отида ! гРЪМпито е виновно да !
Играете ли покер, безделници?
Първоначално написано от deitona22 Че ме гониш да спя! Аз ако искам ще отида ! гРЪМпито е виновно да ! А аз к'во - цупих ли се като искаше да ми спираш мангите?
Първоначално написано от АгентМура Играете ли покер, безделници? Мога да,ама не съм добър..Подай черния петър там
Първоначално написано от Indistinct Сватовник без сертификат. Казах ти да се откажеш да ме сватосваш. Намери на друг да си упражняваш способностите. Добре, ще се заема с YoungBloodZ.
Първоначално написано от АгентМура Играете ли покер, безделници? Тц, строим си разпадащи се кулички от карти
Първоначално написано от АгентМура Играете ли покер, безделници? Я играю на гармошке. Играя. Защо?
Аз си разбих компютъра. Само покера ми остана. Първоначално написано от inewton Я играю на гармошке. Играя. Защо? да те обера бе, бот! онлайн нереалните ти пари, естествено.
Правила