Първоначално написано от Dwyd96 Колко мило За теб съм готов на всичко.
Първоначално написано от inewton Търсиш интимен котакт? Много добре. Пак ли ще се сваляте?
Първоначално написано от deitona22 Пак ли ще се сваляте? Май наистина много ти се спи. Не си хванал нишката.
Първоначално написано от deitona22 Пак ли ще се сваляте? С Нютон ли? Разбира се!
Първоначално написано от Dwyd96 С Нютон ли? Разбира се! Пиян ли си, чадо?
Първоначално написано от inewton Пиян ли си, чадо? той не е изтрезнявал май
Първоначално написано от inewton Май наистина много ти се спи. Не си хванал нишката. Освен че ми се спи,съм леко пиян вече и да Първоначално написано от Dwyd96 С Нютон ли? Разбира се! Искаш да си попадия ?
Първоначално написано от deitona22 Освен че ми се спи,съм леко пиян вече и да Искаш да си попадия ? Я тоже. Може да запишете защото скоро това няма да се случи пак. Пих ракия, мастика и водка. Всичко на всичко 250-300 ml. Не е кой знае какво. Аз не искам.
Първоначално написано от YoungBloodZ той не е изтрезнявал май Днеска цял ден съм в реанимация Снощи не знам как съм се прибрал
Първоначално написано от Dwyd96 Днеска цял ден съм в реанимация Снощи не знам как съм се прибрал и все пак не иска да почерпиш... направо ми падна в очите!
Първоначално написано от YoungBloodZ и все пак не иска да почерпиш... направо ми падна в очите! На мен пък ми се издигна.
Първоначално написано от Dwyd96 Днеска цял ден съм в реанимация Снощи не знам как съм се прибрал Да беше изчакал 1 ден да пиеме заедно ....аззагрявам от сега
Първоначално написано от YoungBloodZ и все пак не иска да почерпиш... направо ми падна в очите! Нали те черпих с виза бе... алчна работа...
Първоначално написано от deitona22 Да беше изчакал 1 ден да пиеме заедно ....аззагрявам от сега Няма как днеска се прибирах..
Първоначално написано от Dwyd96 Нали те черпих с виза бе... алчна работа... скръндза си... не се прави Първоначално написано от inewton На мен пък ми се издигна. с какво?
Първоначално написано от YoungBloodZ с какво? Държи се като истински поп, колкото и да не иска...
Първоначално написано от Dwyd96 Няма как днеска се прибирах.. Кога си тука пак ? Може да се сбереме с Илюминати да пиеме по едно
Първоначално написано от inewton Държи се като истински поп, колкото и да не иска... Попе,така и не разбрах нито от къде си нито дека живееш.
Първоначално написано от deitona22 Попе,така и не разбрах нито от къде си нито дека живееш. Не разбра, ама хвана диалекта... Хитруша. От Велинград съм, уча y София.
Първоначално написано от deitona22 Кога си тука пак ? Може да се сбереме с Илюминати да пиеме по едно На 25.. за изпита
Първоначално написано от inewton Не разбра, ама хвана диалекта... Хитруша. От Велинград съм, уча y София. Диалект ли ? Я мом да говорим така,щот не съм от Софето. Първоначално написано от Dwyd96 На 25.. за изпита И после пак ли летиш към Корея ?
Първоначално написано от deitona22 Диалект ли ? Я мом да говорим така,щот не съм от Софето. И после пак ли летиш към Корея ? Да.. Ако нямам поправки..
Първоначално написано от deitona22 Диалект ли ? Я мом да говорим така,щот не съм от Софето. Откъдя си?
Първоначално написано от Dwyd96 Да.. Ако нямам поправки.. Д**бе,а ти па от дека си ? Първоначално написано от inewton Откъдя си? Епа я съм от Северозападнала България ,центъра й ! Демек Монтана.
Първоначално написано от deitona22 Епа я съм от Северозападнала България ,центъра й ! Демек Монтана. Много далече... Като се замисля, не познавам никого от Монтана.
Правила