Първоначално написано от inewton Скайп. Лъже. Както казах, мисли си, че познава хора, които ме познават. Не ме разбра Попе.Да не ми даде некво друго фб.Скайп ? Старомоден поп,има вайбер
Първоначално написано от Dwyd96 Пиши на ЛС Писах ти
Първоначално написано от deitona22 Не ме разбра Попе.Да не ми даде некво друго фб.Скайп ? Старомоден поп,има вайбер С бабинка само по скайп мога да говоря.
Първоначално написано от inewton С бабинка само по скайп мога да говоря. По-добре е от писма и мейли,айде.
Първоначално написано от deitona22 По-добре е от писма и мейли,айде. Много по-добре.
Първоначално написано от inewton Много по-добре. Попе,къде са сички други? Много скучно стана.Ни мура,ни соло ни мангата
Първоначално написано от deitona22 Попе,къде са сички други? Много скучно стана.Ни мура,ни соло ни мангата Не знам. Мура поледно писа на ЛС преди около половин час. За другите двама не знам.
Първоначално написано от inewton Не знам. Мура поледно писа на ЛС преди около половин час. За другите двама не знам. Тайна кУреспонденция със мура ? соо интерестинг
Първоначално написано от deitona22 Тайна кУреспонденция със мура ? соо интерестинг Кое му е интересното? Само Dwyd96 има право да се ебава с мен.
Първоначално написано от inewton Кое му е интересното? Само Dwyd96 има право да се ебава с мен. Аз все още ли нямам ? Минах кота 1000 мнения за 2 дена? Заслужих си !
Първоначално написано от deitona22 Тайна кУреспонденция със мура ? соо интерестинг _)_ Здрасти, между другото!
Първоначално написано от deitona22 Аз все още ли нямам ? Минах кота 1000 мнения за 2 дена? Заслужих си ! Не си, той може и да е в ТУ, ама "разбира" от математика. За теб още не съм сигурен.
Първоначално написано от АгентМура _)_ Здрасти, между другото! Как си?
Първоначално написано от АгентМура _)_ добро утро ,Лилавко! ама защо _)_ Първоначално написано от inewton Не си, той може и да е в ТУ, ама "разбира" от математика. За теб още не съм сигурен. Аз разбирам от други неща,ама не и мат...освен ако не уча сериозно.
Първоначално написано от solo_ Защо, Соло?
Първоначално написано от solo_ Начи,кат пише мура и ти се вясваш? Има нещо тука.
Първоначално написано от deitona22 Начи,кат пише мура и ти се вясваш? Има нещо тука. Затваряй си устата, задник.
Първоначално написано от deitona22 добро утро ,Лилавко! ама защо _)_ Като прочетох "кУреспонденция" от теб и това ми дойде на ума. Ти да не мислиш, че Нютон води "кУреспонденции"? Подозираш ли го?
Първоначално написано от АгентМура Защо, Соло? Гордея се.
Първоначално написано от deitona22 Аз разбирам от други неща,ама не и мат...освен ако не уча сериозно. Ама за мен е важна математиката.
Първоначално написано от solo_ Затваряй си устата, задник. Спри се, Соло! Би ли заради мен?
Първоначално написано от solo_ Затваряй си устата, задник. Защо ме обиждаш ?Не стига че като ми кажеш нещо,помолиш де,и го правя,а сега и обиди?
Първоначално написано от АгентМура Спри се, Соло! Би ли заради мен? За теб всичко.
Първоначално написано от deitona22 Защо ме обиждаш ?Не стига че като ми кажеш нещо,помолиш де,и го правя,а сега и обиди? Съжалявам, братче.
Правила