Първоначално написано от Mana Винаги съм бил специално дете.
Първоначално написано от inewton Винаги съм бил специално дете. Внуците винаги са специални.
Първоначално написано от Indistinct Внуците винаги са специални. Говорех за специални потребности...
Първоначално написано от inewton Говорех за специални потребности... Специалната потребност на внуците е недохранвенето. Другото са подробности.
Първоначално написано от Indistinct Специалната потребност на внуците е недохранвенето. Другото са подробности. Материалистично псе, говорех за душевни специални потребности.
Б*аХ,колко сте писали ..нямате ли изпити/у-ще/сън? Първоначално написано от Mana ...т'ва сте е*ати и хората... 'Що не спите, бе!? Тшшш..аз снощи съм седял до 2...и нямаше никой ! Първоначално написано от inewton Не над всеки. Над кой нямаш ?
Първоначално написано от inewton Материалистично псе, говорех за душевни специални потребности. А,защо обиждаме така Костенурката ?
Първоначално написано от deitona22 Над кой нямаш ? фантон1
Първоначално написано от deitona22 Над кого нямаш ? Над dreamwalker и над теб, напимер
Първоначално написано от YoungBloodZ фантон1 Мангата има над него..а Илюминати над всички!
Първоначално написано от deitona22 А,защо обиждаме така Костенурката ? Ти няма да я обиждаш. Само аз имам право.
Първоначално написано от inewton Над dreamwalker и над теб, напимер Ее,един път да сбъркам.Йеп,над мен почти никой няма ! Първоначално написано от inewton Ти няма да я обиждаш. Само аз имам право. Аз нямам и намерение..Питах ти защо я .
Първоначално написано от deitona22 Мангата има над него..а Илюминати над всички! ельоменат сам малку ас!
Първоначално написано от YoungBloodZ ельоменат сам малку ас! Случаеност? Не мислА!
Първоначално написано от deitona22 Ее,един път да сбъркам.Йеп,над мен почти никой няма ! Аз нямам и намерение..Питах ти защо я . Gaude! Няма го Dwyd, все с някого трябва... тя първа го заслужи.
Първоначално написано от deitona22 Ее,един път да сбъркам.Йеп,над мен почти никой няма ! сещам се за един човек!
Първоначално написано от inewton Gaude! тя първа го заслужи. Транслейт плиис ? Не видях с какво ?
Първоначално написано от YoungBloodZ сещам се за един човек! Тихо ти ! Още чакам !
Първоначално написано от deitona22 Транслейт плиис ? Не видях с какво ? Радвай се! Прави се, че не разбира какво пиша.
Първоначално написано от inewton Радвай се! Прави се, че не разбира какво пиша. Не само тя не разбира понякога.Особено като пишеш на разлчини езици.
Първоначално написано от deitona22 Не само тя не разбира понякога.Особено като пишеш на разлчини езици. Само че на нея много често й се случва. Понякога ме дразни почти колкото Dwyd.
Първоначално написано от inewton Само че на нея много често й се случва. Понякога ме дразни почти колкото Dwyd. Тука всеки дразни някого.Само мен никой не ме ;д.А ти нямаш ли изпити?
Първоначално написано от deitona22 Тука всеки дразни някого.Само мен никой не ме ;д.А ти нямаш ли изпити? Утре и в четвъртък.
Първоначално написано от inewton Утре и в четвъртък. 2 поредни дни ? Поправки мей би ?
Първоначално написано от inewton Само че на нея много често й се случва. Понякога ме дразни почти колкото Dwyd. Пак се заяждаш. Да позная причината?
Правила