Първоначално написано от inewton Менте илюминат. Менти илЮменат и менте поп ! Все ментета сме
Първоначално написано от deitona22 Менти илЮменат и менте поп ! Все ментета сме ти си менте Леми
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си менте Леми И туй е така,ама като не ми убодрухте аватара с рамщайн ,така треа да стоя
Първоначално написано от deitona22 И туй е така,ама като не ми убодрухте аватара с рамщайн ,така треа да стоя http://67.media.tumblr.com/a0d944601...tnko1_1280.jpg
Първоначално написано от YoungBloodZ http://67.media.tumblr.com/a0d944601...tnko1_1280.jpg Koй ще разбере че са те ? абе Леми си ме кефи на таз снимка !
Последно редактирано от deitona22 : 06-23-2016 на 13:49
Първоначално написано от deitona22 Koй ще разбере че са те ? всеки който знае кои са Рамщайн
Първоначално написано от YoungBloodZ всеки който знае кои са Рамщайн Ще направя тема "Предложения за профилна на deitona22 "
Първоначално написано от deitona22 Ще направя тема "Предложения за профилна на deitona22 " Аз предлагам това.
стига с тия гусита
Първоначално написано от inewton Аз предлагам това. Тц.Леми ще си е засега,като ми писне ,ще попитам
Първоначално написано от YoungBloodZ стига с тия гусита Това е йеромонах Кирил, не дядо Августин. Ти може да си сложиш този.
Първоначално написано от inewton Това е йеромонах Кирил, не дядо Августин. Ееее,вече трябва "Папа" да ти викам..не "попе"..Не,"попе" си оставаш!
Първоначално написано от deitona22 Ееее,вече трябва "Папа" да ти викам..не "попе"..Не,"попе" си оставаш! На тази снимка блажени Ратцингер е все още кардинал. Магистър на Конгрегацията за доктрините на вярата (Светата Инквизиция).
Първоначално написано от YoungBloodZ какво не? LoveInfect няма да бъде бъде намесвана.
Първоначално написано от inewton На тази снимка блажени Ратцингер е все още кардинал. Магистър на Конгрегацията за доктрините на вярата (Светата Инквизиция). Попе,не ме забърквай с такива неща.
Първоначално написано от inewton Това е йеромонах Кирил, не дядо Августин. Ти може да си сложиш този. Какво печеля ако си го сложа за аватар?
Първоначално написано от deitona22 Попе,не ме забърквай с такива неща. Kaкви?
Първоначално написано от YoungBloodZ Какво печеля ако си го сложа за аватар? Ще покажеш, че не ти пречи да си слагаш гееве за аватар (нямаш комплекси) еrgo не си гей.
Първоначално написано от solo_ LoveInfect няма да бъде бъде намесвана. А bubaduc обсъдихме ли я ? (bubaduc,ako случайно го прочетеш-не се засягай,бъзикам се само ! ) Първоначално написано от YoungBloodZ Какво печеля ако си го сложа за аватар? Сигурен ли си че искаш да знаеш ? Какво може да спечелш от Попа
Първоначално написано от solo_ LoveInfect няма да бъде бъде намесвана. Желаеш плътта й?
Първоначално написано от deitona22 А bubaduc Тази не ме интересува.
Първоначално написано от YoungBloodZ Желаеш плътта й? Вече заговори като Кичка.
Първоначално написано от inewton Kaкви? "Магистър на Конгрегацията за доктрините на вярата (Светата Инквизиция)" Немам нужда от това инфо ;д
Първоначално написано от YoungBloodZ Желаеш плътта й? Ду нот би джелъс !
Правила