Първоначално написано от Dwyd96 имах предвид Леми ми има фб-то... Днеска нещо не съм наред.. знам какво имаше предвид... не съм идиот
inewton, ти ми беше казал, че на снимката, която ми изпрати, беше ти. Сега защо казваш, че не си бил ти?
Първоначално написано от solo_ Вече казах, че не съм разпространявал личност... Тази змия е имала предвид, че съм дал снимка на ЛС. https://snag.gy/NFE9D8.jpg снимка какво си си писал с нея на ЛС... то пак е същото! разпространил си информация и тя тогава те беше нарекла "педал"
Първоначално написано от deitona22 ЗНачи си я излъгал ? Лош поп! Менте поп ! Не съм. За какво да я лъжа!? Аз имах престиж, бях йеродякон,... Тя трябваше да ме лъже...
Първоначално написано от inewton Тогава недей да сквернословиш. Кого?
Първоначално написано от solo_ Вече казах, че не съм разпространявал личност... Тази змия е имала предвид, че съм дал снимка на ЛС. https://snag.gy/NFE9D8.jpg .
Първоначално написано от solo_ . Пес.
Първоначално написано от АгентМура inewton, ти ми беше казал, че на снимката, която ми изпрати, беше ти. Сега защо казваш, че не си бил ти? Защото не съм аз.
Първоначално написано от Agartha Кого? Мен.
Първоначално написано от YoungBloodZ снимка какво си си писал с нея на ЛС... то пак е същото! разпространил си информация и тя тогава те беше нарекла "педал" Беше ето това: "Педалче гнусно.". Съвсем нормална реакция... Направих го, защото бях ПРИНУДЕН.
Първоначално написано от solo_ Беше ето това: "Педалче гнусно.". Съвсем нормална реакция... Направих го, защото бях ПРИНУДЕН. да точно това беше коментара! какво те принуди да го направиш?
Първоначално написано от inewton Не съм. За какво да я лъжа!? Аз имах престиж, бях йеродякон,... Тя трябваше да ме лъже... Сигурно после те лъгала..ако ме разбираш :Д Първоначално написано от YoungBloodZ дали dwyd е анонимен Не е ! Потвърджавам го !
Първоначално написано от inewton Мен. Я ми припомни какво съм написал против теб? Освен някой трол пост.
Първоначално написано от deitona22 Сигурно после те лъгала..ако ме разбираш :Д Не, не те разбирам.
Първоначално написано от Agartha Я ми припомни какво съм написал против теб? Освен някой трол пост. Нещо за гееве беше. Потърси.
Първоначално написано от inewton Нещо за гееве беше. Потърси. Момче, опичай си акъла. В тази тема написах, че се ебете с Dwyd. Разбирай малко от шеги. И теб, и Dwyd, ви харесвам.
Първоначално написано от Agartha Момче, опичай си акъла. В тази тема написах, че се ебете с Dwyd. Разбирай малко от шеги. И теб, и Dwyd, ви харесвам. Явно и на теб трябва да кажа. С Dwyd96 сме се разбрали като се шегува да ми подсказва. Иначе не винаги схващам.
Първоначално написано от Agartha И теб, и Dwyd, ви харесвам. Ако им го кажеш така,не се знае как биха те разбрали...особено попа (inewton).
Първоначално написано от Agartha Момче, опичай си акъла. В тази тема написах, че се ебете с Dwyd. Разбирай малко от шеги. И теб, и Dwyd, ви харесвам. Кво въобще се занимаваш с него
Първоначално написано от АгентМура Това не съм го писал аз.
Първоначално написано от inewton Това не съм го писал аз. Кой беше?
Първоначално написано от inewton Това не съм го писал аз. Да бе, и на снимката, която ми прати, не беше ти, нали? <3
Първоначално написано от solo_ Кой беше? Глупака ми подправя съобщенията.
Правила