Първоначално написано от deitona22 И какво, да не е стигнал до извода че си с друга резба? Заблудил си ме на лс значи Не знам до какъв извод е стигнал. Не може да му се вярва много. За кое?
Първоначално написано от inewton Кое им е палавото? https://youtu.be/5ogcnOisiNc?t=1m39s
Първоначално написано от deitona22 Ми така! Леми знае,Леми убеден! Кой е този?
Първоначално написано от solo_ Кой е този? Shame.
Първоначално написано от YoungBloodZ Shame. На n-та степен
"... It wasn't me!"
Първоначално написано от Mana На n-та степен всъщност... докато не почина аз също не знаех кой е
Първоначално написано от YoungBloodZ ти пък си прост травестит Не ми говори така, псе!
Първоначално написано от solo_ Не ми говори така, псе! от грешния акаунт го написа
Първоначално написано от inewton Не знам до какъв извод е стигнал. Не може да му се вярва много. За кое? Няма да разкривам какво си писал.Питай ме на лс . Първоначално написано от solo_ Кой е този? Леми Килмистер(човека от аватара ми ).Починалия вокал на Моторхед (метъл банда )
Dwyd96=inewton=dreamwalker=solo_ Първоначално написано от YoungBloodZ от грешния акаунт го написа Глупендер абсолютен. хахахахаха
Първоначално написано от solo_ Не ми говори така, псе! Solo_сега аз тебе ще помоля за нещо,защото вече ти изпълних 2 молби.Смени думата "псе" !
Първоначално написано от deitona22 Solo_сега аз тебе ще помоля за нещо,защото вече ти изпълних 2 молби.Смени думата "псе" ! Да! Характерна репклика, която АЗ използвам за псета като теб е!
Да ви има човек интригите
Първоначално написано от YoungBloodZ от грешния акаунт го написа А на тебе къде ти е илюмината ?
Първоначално написано от Mana Да ви има човек интригите
Първоначално написано от deitona22 А на тебе къде ти е илюмината ? няма го
Първоначално написано от АгентМура Да! Характерна репклика, която АЗ използвам за псета като теб е! За мен ли ? Мура,с теб не бяхме ли в добри отношения ?
Първоначално написано от deitona22 А на тебе къде ти е илюмината ? Някъде по-назад имаше нещо, че щял да го сменя
Първоначално написано от YoungBloodZ от грешния акаунт го написа Ахахахаха. Псе!
Първоначално написано от Mana Да ви има човек интригите Вече половин месец е така.
Първоначално написано от АгентМура Не съществуват.
Тoва псе Нютон май наистина се смути...
Първоначално написано от Mana Някъде по-назад имаше нещо, че щял да го сменя в момента го сменям (уж)
Първоначално написано от deitona22 За мен ли ? Мура,с теб не бяхме ли в добри отношения ? За Соло беше обръщението!
Правила