Според мен вече си пробвал да си себе си,не се е получило и точно това те довело до този експеримент.

Направило ми е впечатление една закономерност..всичко е въпрос на физическо привличане,няма ли го ,няма няма близко допускане.
Също така хората когато харесват някой..му дават не на базата на това че заслужава,а на базата на това ,че им се иска това да е човека и в съзнанието ви те го издигат на пиадестал,дават му качества които той няма..просто защото съответният човек ги привличаи много им се иска.
Според мен проблема с двете момичета, е че не ги привличаш.Ако ги привличаше едната щеше вече да да е с теб,ако не и двете .Тази която отблъскваш щеше да те гони като побъркана,а другата щеше с благоговение да приема милото ти държание....
Това което се опитвам да кажа ,е че твоето държание в ситуация в която привличаш човека срещу теб и в ситуация в която не го привличаш води до две различни развръзки.Кой каквото иска да си говори разковничето е в привличането...държал съм се с хора супер мило и кат мега идиот и все едно и също като не ги привличаш.