А, стига, бе! Вие 'що не спите посред нощите? (няма да вляза една вечер и 10-15 страници спам)
Първоначално написано от Mana А, стига, бе! Вие 'що не спите посред нощите? (няма да вляза една вечер и 10-15 страници спам) 10-15 страници нищо не са едно време на вечер бяха по 100-150 страници
Първоначално написано от YoungBloodZ 10-15 страници нищо не са едно време на вечер бяха по 100-150 страници Спамери
Първоначално написано от Mana А, стига, бе! Вие 'що не спите посред нощите? (няма да вляза една вечер и 10-15 страници спам) Вчера с попа ни беше скучно,та решихме да дадеме живот на темата хехе
Първоначално написано от deitona22 Вчера с попа ни беше скучно,та решихме да дадеме живот на темата хехе Ми, то верно е било скучно, така като четох... Та "кончето" Соло ли се оказа в крайна сметка?
Първоначално написано от Mana Ми, то верно е било скучно, така като четох... Та "кончето" Соло ли се оказа в крайна сметка? Лигаво и скучно.За кончето-не е сигурно,но така излгежда.Без да иска сам се прецака 1 път..та се разкри сам.
Първоначално написано от deitona22 Лигаво и скучно.За кончето-не е сигурно,но така излгежда.Без да иска сам се прецака 1 път..та се разкри сам. К'во беше -"гузен негонен бяга"
Първоначално написано от Mana К'во беше -"гузен негонен бяга" Именно,Bloodz го хвана..ама подозирам че и днес ще видите кончето (solo_) и solo_ в действие хах
Първоначално написано от deitona22 Именно,Bloodz го хвана..ама подозирам че и днес ще видите кончето (solo_) и solo_ в действие хах Възможно е...
Първоначално написано от Mana Възможно е... Ходи номирай потребители за мистър и мис форон.
Първоначално написано от deitona22 Именно,Bloodz го хвана..ама подозирам че и днес ще видите кончето (solo_) и solo_ в действие хах Той е на училище. Има да поправя двойки. Едва ли ще го видим.
Първоначално написано от inewton Той е на училище. Има да поправя двойки. Едва ли ще го видим. на 27-ми? не... ако има двойки то по-скоро вече са го оставили на поправки
Първоначално написано от inewton Той е на училище. Има да поправя двойки. Едва ли ще го видим. Довечера,той тогава е активен...по-скоро мен да не видите..с тая поправка.
Първоначално написано от YoungBloodZ на 27-ми? не... ако има двойки то по-скоро вече са го оставили на поправки Не знам.
Първоначално написано от deitona22 Довечера,той тогава е активен...по-скоро мен да не видите..с тая поправка. Оправяй се. Ама ако не го вземеш и септември става.
Първоначално написано от inewton Оправяй се. Ама ако не го вземеш и септември става. Нямам желание за това..тука за 3 дена и 1 нощ ще изуча всичко баси.
Първоначално написано от deitona22 Нямам желание за това..тука за 3 дена и 1 нощ ще изуча всичко баси. Давай.. Ти си машина... Ти си чудовище.. Ще научиш всичко.. 2 дни са напълно достатъчни за да си вземеш изпита.
Първоначално написано от YoungBloodZ на 27-ми? не... ако има двойки то по-скоро вече са го оставили на поправки При нас и днес оформяха и изпитваха двойкаджиите, така че все още може да го мъчат.
Първоначално написано от Dwyd96 Давай.. Ти си машина... Ти си чудовище.. Ще научиш всичко.. 2 дни са напълно достатъчни за да си вземеш изпита. Знам,за това още не съм почнал,а материалите са пред мен То ако не го науча..с кеф ще отида в твойта държава хаха
Първоначално написано от Dwyd96 2 дни са напълно достатъчни за да си вземеш изпита. С колко?
Първоначално написано от Indistinct При нас и днес оформяха и изпитваха двойкаджиите, така че все още може да го мъчат. Костенурката пак ли е ходила на у-ще?
Първоначално написано от Indistinct С колко? 5 минимум..имам доказателства за това.
Първоначално написано от deitona22 Костенурката пак ли е ходила на у-ще? Нещо такова. Наспах се, закусих, отидох и си тръгнах.
Първоначално написано от Indistinct С колко? С достатъчно.. Два дни учих по физика, изкарах 5
Първоначално написано от deitona22 Знам,за това още не съм почнал,а материалите са пред мен То ако не го науча..с кеф ще отида в твойта държава хаха За да дойдеш ти трябва виза... Питай young каква е процедурата по взимане на виза..
Правила