Първоначално написано от Indistinct Нещо такова. Наспах се, закусих, отидох и си тръгнах. Ако ходиш с това с което пишеш..не мисля че си стигнала. Първоначално написано от Dwyd96 За да дойдеш ти трябва виза... Питай young каква е процедурата по взимане на виза.. Нали те знам тебе?! Каква виза ,какви 5 лева ?
Първоначално написано от deitona22 Ако ходиш с това с което пишеш..не мисля че си стигнала. Нали те знам тебе?! Каква виза ,какви 5 лева ? Хубаво, без виза ще си.. То и без тва за трудовия лагер няма да ти трябва
Първоначално написано от deitona22 Ако ходиш с това с което пишеш..не мисля че си стигнала. Стани ти на 150-200 години, да видим колко бързо ще ходиш.
Първоначално написано от Indistinct Стани ти на 150-200 години, да видим колко бързо ще ходиш. С влака на Хитлер ли пътуваш за даскало
_!_
Първоначално написано от Indistinct Стани ти на 150-200 години, да видим колко бързо ще ходиш. Аз и сега си хода бавно..ама ти "летиш" направо. Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво, без виза ще си.. То и без тва за трудовия лагер няма да ти трябва Аз исках в двореца..при рома..а ти къде ме прати..мани ще при попа в семинарията.
Първоначално написано от БолноКуче Защо тате не ме обича?
Първоначално написано от Dwyd96 С влака на Хитлер ли пътуваш за даскало гуд уан. Я,още профили на solo_..верно си няма занимание
Първоначално написано от deitona22 Аз и сега си хода бавно..ама ти "летиш" направо. Аз исках в двореца..при рома..а ти къде ме прати..мани ще при попа в семинарията. Ние роми в Корея нямаме..
Първоначално написано от Псе! Защо така правиш, куче? Не съм бил в подобен приют като този до сега... Какви псета сте само...
Първоначално написано от Dwyd96 Ние роми в Корея нямаме.. То как да има..храниш псетата (реалните,не solo_) с тях ;д
Първоначално написано от deitona22 То как да има..храниш псетата (реалните,не solo_) с тях ;д Ми храни куче, да те храни...
Първоначално написано от БолноКуче Ние от царството на псетата идваме с мир!
Първоначално написано от Dwyd96 Ми храни куче, да те храни... хаха ...аз се махам..прекалено активен ми идва solo_рано сутрин.Бабай
Първоначално написано от Dwyd96 За да дойдеш ти трябва виза... Питай young каква е процедурата по взимане на виза.. кво да пита... ти си измамник от много време обещаваш че ще почерпиш ама нищо не правиш и само си намираш оправдания...
Първоначално написано от Dwyd96 С влака на Хитлер ли пътуваш за даскало Що бе? Той бързо е стигал до концентрационните лагери.
Първоначално написано от АгентМура Какво ти е?
Първоначално написано от YoungBloodZ кво да пита... ти си измамник от много време обещаваш че ще почерпиш ама нищо не правиш и само си намираш оправдания... I'm part Jewish. Аз съм наполовина евреин, наполовина арменец от Габрово.
Първоначално написано от Dwyd96 -.- I'm part Jewish 50% jewish и 50% габровец
Кучки, песовете ще ви препикаят чаеното парти!
Първоначално написано от YoungBloodZ 50% jewish и 50% габровец И 25% Арменец. Общо 125% скръндза
Първоначално написано от Dwyd96 И 25% Арменец. Общо 125% скръндза Ха- ха! Това ее смешшшно!!!
Първоначално написано от Dwyd96 ... редактирай процентите че математиците ще те видят и ще ти се скарат
Първоначално написано от YoungBloodZ редактирай процентите че математиците ще те видят и ще ти се скарат Процентите са си вярни.. Аз съм скръндза и една четвърт.
Правила