Първоначално написано от YoungBloodZ нямам Не се прави! deitona, съжалявам.
Първоначално написано от YoungBloodZ нямам И аз няма..ем шанс.Има въображение...доста богато
Първоначално написано от solo_ Не се прави! deitona, съжалявам. Защото не ти дадох моя ли ?
Първоначално написано от deitona22 Защото не ти дадох моя ли ? Имам предвид, че нямам снимка на cuckoo.
Първоначално написано от solo_ Не се прави! моля?
Първоначално написано от solo_ Имам предвид, че нямам снимка на cuckoo. Защо? Бива ли така...разочарова ме!
Първоначално написано от deitona22 Защо? Бива ли така...разочарова ме! Имам снимка на форумното съкровище - dreamwalker.
Ама няма да ви я дам.
Първоначално написано от solo_ Имам снимка на форумното съкровище - dreamwalker. Я,да го видя това съкровище.Само легенди съм слушал за нея.
Първоначално написано от deitona22 Я,да го видя това съкровище.Само легенди съм слушал за нея. Няма да ти покажа снимката, защото така ще я разочаровам.
Първоначално написано от solo_ Няма да ти покажа снимката, защото така ще я разочаровам. Значи нямаш .
Първоначално написано от deitona22 Значи нямаш . Това, че не искам да я покажа, не означава, че нямам. Ако на теб ти се довери някой, ти ще искаш ли да го предадеш?
Първоначално написано от solo_ Това, че не искам да я покажа, не означава, че нямам. Ако на теб ти се довери някой, ти ще искаш ли да го предадеш? Е не.Но защо питаш дали искаме,след като няма дадеш?
Първоначално написано от deitona22 Е не.Но защо питаш дали искаме,след като няма дадеш? Да подразня...
Първоначално написано от solo_ Да подразня... лошо момче!
Първоначално написано от YoungBloodZ лошо момче! Ти би ли искал да я видиш?
Първоначално написано от solo_ Ти би ли искал да я видиш? естествено че не
Първоначално написано от solo_ Да подразня... О,аматьор ..не ме дразниш ама грам ;д
Първоначално написано от YoungBloodZ естествено че не Лошо.
Първоначално написано от deitona22 О,аматьор ..не ме дразниш ама грам ;д
Първоначално написано от solo_ Лошо. и защо да е лошо?
Първоначално написано от YoungBloodZ и защо да е лошо? Защото dreamwalker е МНОГО красива.
Първоначално написано от solo_ Защото dreamwalker е МНОГО красива. и все пак не ме интересува!
Първоначално написано от YoungBloodZ и все пак не ме интересува! Не се интересуваш от момичета?
Първоначално написано от solo_ Амамтьор си в дразненето ,мойто момче хехе
Правила