Първоначално написано от inewton Да не се пошегува човек с теб. dreamwalker e име, авторитет и прочие, и прочие. Не слушай плебеите. Имам снимка.
Първоначално написано от solo_ Имам снимка. Знам.
Първоначално написано от inewton Знам. И то реална, Нютончо.
Инеутоне, време е да се задействаш по моя въпрос.
Първоначално написано от YoungBloodZ Инеутоне, време е да се задействаш по моя въпрос. Ще ми споделите ли?
Първоначално написано от solo_ Ще ми споделите ли? Това е поверителна информация.
Първоначално написано от YoungBloodZ Инеутоне, време е да се задействаш по моя въпрос. Операцията е в ход. Имай търпение.
Нокиа,за ко иде реч?
Първоначално написано от deitona22 Нокиа,за ко иде реч? Нютон му урежда грозна физичка.. Сигурно ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Нютон му урежда грозна физичка.. Сигурно ;( Не.
Първоначално написано от Dwyd96 Нютон му урежда грозна физичка.. Сигурно ;( Теб с такава ли те уреди?
Първоначално написано от deitona22 Теб с такава ли те уреди? Не.. С няква без цици се опита.
Първоначално написано от Dwyd96 Не.. С няква без цици се опита. Ти подбираш ли ? Поне си я виждал.
Първоначално написано от deitona22 Ти подбираш ли ? Поне си я виждал. Ми като не ми допада....
Първоначално написано от Dwyd96 Ми като не ми допада.... Питах го да ме запознае,ама само тел щеше да даде..некак си не ме кефи така. Попе,така и не получих снимка
Първоначално написано от deitona22 Питах го да ме запознае,ама само тел щеше да даде..некак си не ме кефи така. Попе,така и не получих снимка Ама как ще ви запознавам. Все едно съм някой сутеньор... Не ми се търси отново. Dwyd ако я пази, да ти я покаже.
Първоначално написано от inewton Ама как ще ви запознавам. Все едно съм някой сутеньор... Не ми се търси отново. Dwyd ако я пази, да ти я покаже. Защо пък сутеньор ? Просто запознаваш 2ма човека.Не,ти искаше на друга да ми дадеш тела.Малко луда ли каза че е ?
Първоначално написано от deitona22 Защо пък сутеньор ? Просто запознаваш 2ма човека.Не,ти искаше на друга да ми дадеш тела.Малко луда ли каза че е ? Да, да. После кой знае какво ще правите... (да ме прости Господ за грешните помисли). Не, казах, че е "малко" курва. Същата е.
Първоначално написано от inewton Да, да. После кой знае какво ще правите... (да ме прости Господ за грешните помисли). Не, казах, че е "малко" курва. Същата е. Запознавали са ме и без нищо да правим после...казвал съм ти. "малко" колко точно?
Първоначално написано от deitona22 Запознавали са ме и без нищо да правим после...казвал съм ти. "малко" колко точно? Все пак не рискувам. Искам пред Бог да съм чист (пред земните закони също). Не е казвала бройка. Но са много.
Първоначално написано от inewton Не е казвала бройка. Но са много. Разбирам защо Кимчен е отказал.Достатъчно курвета си има в унсс
Първоначално написано от deitona22 Разбирам защо Кимчен е отказал.Достатъчно курвета си има в унсс Той не е в УНСС. Въображаемата му приятелка също няма да е в УНСС.
Първоначално написано от inewton Той не е в УНСС. Въображаемата му приятелка също няма да е в УНСС. Знам че не е.Аз го казах ,защото не искам да знам още курви..стигат ми тези в унсс.
Първоначално написано от deitona22 Знам че не е.Аз го казах ,защото не искам да знам още курви..стигат ми тези в унсс. Мислех, че за него говориш.
Първоначално написано от inewton Мислех, че за него говориш. Не мисли,не ти се отдава по нощите ;д
Правила