Първоначално написано от inewton Не ставам сучастник с ефебофили-блудници. ей соро
Първоначално написано от YoungBloodZ ей соро Ко каза?
Първоначално написано от inewton Ко каза? опитай се да познаеш
Първоначално написано от YoungBloodZ опитай се да познаеш Не мога.
Първоначално написано от inewton Не мога. това е защото си плебс
Първоначално написано от YoungBloodZ това е защото си плебс ОК.
Първоначално написано от YoungBloodZ това е защото си плебс Добър си ,добър си ! Ай адмит ит! П.с.Заради вас 2та не уча! Плебеи! Костенурке,върни се от отпуска!
Първоначално написано от deitona22 Добър си ,добър си ! Ай адмит ит! П.с.Заради вас 2та не уча! Плебеи! Костенурке,върни се от отпуска! Какво му е доброто? Той е неграмотен. Плебс се използва за повече от един човек. Опитва се да е оригинален, ама не му се получава.
Първоначално написано от inewton Какво му е доброто? Той е неграмотен. Плебс се използва за повече от един човек. Опитва се да е оригинален, ама не му се получава. веднъж и аз да допусна грешка... съжалявам че не ти знам тъпите термини да се правя на оригинален? пред теб? и защо ми е?
Първоначално написано от YoungBloodZ веднъж и аз да допусна грешка... съжалявам че не ти знам тъпите термини да се правя на оригинален? пред теб? и защо ми е? Не знам. Хайде, чао, че ми почват "Щурите съседи".
Първоначално написано от inewton Не знам. Хайде, чао, че ми почват "Щурите съседи". Хайде.
Първоначално написано от YoungBloodZ веднъж и аз да допусна грешка... съжалявам че не ти знам тъпите термини Оправи я ,че Костенурката ще те скастри.
Първоначално написано от deitona22 Оправи я ,че Костенурката ще те скастри. нека ме скастри и без това я чакам
Първоначално написано от YoungBloodZ нека ме скастри и без това я чакам Ей сега ще допълзи..все като я спомена и изниква иззад ъгъла.
Първоначално написано от deitona22 Ей сега ще допълзи..все като я спомена и изниква иззад ъгъла. Вярно е.
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. Изчерпателна както винаги.Като пишеш,ми трябва тълковен речник,уикепедия и поне помощ от 2ма професори,за да разбера какво искаш да кажеш.
Първоначално написано от deitona22 Изчерпателна както винаги.Като пишеш,ми трябва тълковен речник,уикепедия и поне помощ от 2ма професори,за да разбера какво искаш да кажеш. Така няма да я вкараш в леглото.
Пак се джафкате... Харесва ми
Първоначално написано от inewton Така няма да я вкараш в леглото. той и не иска да го прави
Първоначално написано от YoungBloodZ той и не иска да го прави Първоначално написано от Dwyd96 Пак се джафкате... Харесва ми здр dwydi къде 'одиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ той и не иска да го прави Не бъди толкова сигурен. Днес по сметката ми постъпиха 7 лв.
Първоначално написано от Dwyd96 Пак се джафкате... Харесва ми Кейнс е виновен! Първоначално написано от inewton Така няма да я вкараш в леглото. Не искам да и да я. Ти па вчера също не успя с онова женско (не кимчен).
Първоначално написано от inewton Не бъди толкова сигурен. Днес по сметката ми постъпиха 7 лв. Нямам никво намерение да го правя! Хах какво си правил ?
Първоначално написано от inewton Днес по сметката ми постъпиха 7 лв. хмм? малко повече яснота?
Първоначално написано от deitona22 Не искам да и да я. Ти па вчера също не успя с онова женско (не кимчен). Сигурен еси? Първоначално написано от deitona22 Нямам никво намерение да го правя! Хах какво си правил ? Изповядах те. Не помниш ли? Съвсем си се смахнал...
Правила