Първоначално написано от YoungBloodZ наричаш divergent курва?? He съм казал подобно нещо.
Първоначално написано от inewton Ами, ето. Тия, които съм отхвърлял са курви, изключае Indistinct. Това е мило, донякъде.
Първоначално написано от Indistinct Това е мило, донякъде. Донякъде... Това си е комплимент отвсякъде.
Първоначално написано от inewton He съм казал подобно нещо. Намекна го.
Първоначално написано от Indistinct Това е мило, донякъде. Колко шшладко.
Първоначално написано от deitona22 Намекна го. Не я познавам. Откъде да знам каква е?
Първоначално написано от inewton Донякъде... Това си е комплимент отвсякъде. Вярно. Те комплимените от теб са такива. Благодаря, все пак.
Първоначално написано от Indistinct Това е мило, донякъде. По-мило няма да стане.. Приеми го като извратен комплимент
Първоначално написано от inewton Не я познавам. Откъде да знам каква е? Не мога кажа.Обещал съм.
Първоначално написано от Indistinct Вярно. Те комплимените от теб са такива. Благодаря, все пак. Ти приемаш комплименти?
Първоначално написано от Indistinct Вярно. Те комплимените от теб са такива. Благодаря, все пак. Ти какво повече искаш?
Първоначално написано от deitona22 Ти приемаш комплименти? Днес съм в настроение.
Първоначално написано от deitona22 Не мога кажа.Обещал съм. Не искам да знам нищо за нея.
Първоначално написано от Indistinct Днес съм в настроение. Възможно ли е това ?
Първоначално написано от deitona22 Възможно ли е това ? Небето е ясно. Какво повече мога да искам?
лека нощ младежи
Първоначално написано от YoungBloodZ лека нощ младежи Лека нощ младеж Първоначално написано от Indistinct Небето е ясно. Какво повече мога да искам? ?!?! В каква връзка го казваш това ? Попа може и да те разбира какво говориш,но аз не.
Казах го в буквален смисъл. Какво има да му разбереш?
Първоначално написано от Indistinct Казах го в буквален смисъл. Какво има да му разбереш? Нищо,все тая. И ви казвам лека нощ..да поуча малко!
Halo
Първоначално написано от smilegirl12 Halo It's me.
Първоначално написано от Indistinct It's me. Днес, 02:57
Първоначално написано от YoungBloodZ Днес, 02:57 И?
Хайде де. Кога ще ги пускате тия анкети? За да знам дали да измислям реч.
Първоначално написано от Indistinct И? Изобщо спа ли?
Правила