Първоначално написано от solo_ АгентМура е на друго място. в голяма дървена кутия под земята надявам се?
Първоначално написано от YoungBloodZ в голяма дървена кутия под земята надявам се? Да, но само обвивката... АгентМура е на много по-добро място.
Първоначално написано от solo_ Да, но само обвивката... АгентМура е на много по-добро място. Белене ?
Първоначално написано от deitona22 Белене ? Горе, горе.
Първоначално написано от solo_ Горе, горе. Жалко,Белене е идеалното място за него/нея.
Първоначално написано от deitona22 Жалко,Белене е идеалното място за него/нея. Той се самоуби.
Как си, Соло?
Първоначално написано от deitona22 Жалко,Белене е идеалното място за него/нея/то така е по-добре
Първоначално написано от solo_ Той се самоуби. Ти ли му/й помогна ? п.с.Абе шегата на страна,ама в унсс сега бяха записванията Да не ми ставаш колега ?
Първоначално написано от Indistinct Как си, Соло? Пуснаха ме. Ти как си?
Първоначално написано от solo_ Пуснаха ме. Ти как си? Защо? Нея питаш,нас не.Мерси.
соло вчера писах с дриимлалкер изпрати ми снимка и не ми харесва
Първоначално написано от YoungBloodZ соло вчера писах с дриимлалкер изпрати ми снимка и не ми харесва Вярвам ти.
Първоначално написано от YoungBloodZ соло вчера писах с дриимлалкер изпрати ми снимка и не ми харесва Оу оу оу *grabs popcorn and beer* Първоначално написано от solo_ Вярвам ти. И аз я получих....2.5/10 е.
Първоначално написано от solo_ Вярвам ти. честно бе
Първоначално написано от solo_ Пуснаха ме. Ти как си? Добре съм, благодаря, че попита.
Първоначално написано от YoungBloodZ гониш ли ме? понеделник - вторник напуЩам Ееее, изчакай поне да те покрия във форумната история. Ей сега почнах да пиша 3та част в автобуса и май изписах 20%. Вероятно ще я продължа утре.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от YoungBloodZ като каза Кимчен... май се е отчаял от живота след като Нютон спря да влиза Или е решил да се види с приятелите от града :O
май и на теб като на Нютона трябва да пиша кога се шегувам
Първоначално написано от YoungBloodZ май и на теб като на Нютона трябва да пиша кога се шегувам Аз да си покажа колко ми липсва... (Че гледа)... Майтапа на страна.. НЮТОН МНОГО МИ ЛИПСВА, ЩЕ СЕ САМОУБИЯ АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ.. (e)
Първоначално написано от Dwyd96 Или е решил да се види с приятелите от града :O Майтапа на страна.. НЮТОН МНОГО МИ ЛИПСВА, ЩЕ СЕ САМОУБИЯ АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ. Ти не ги ли уби ? Звънкай му,пиши му !
Първоначално написано от Dwyd96 Аз да си покажа колко ми липсва... (Че гледа)... Майтапа на страна.. НЮТОН МНОГО МИ ЛИПСВА, ЩЕ СЕ САМОУБИЯ АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ.. (e) направих някои изчисления и май трябва до 2-3 дена да се върне
Първоначално написано от deitona22 Звънкай му,пиши му ! и една среща освен да си направят
Първоначално написано от YoungBloodZ и една среща освен да си направят Те може и да си правят..кой знае
Мрън мрън мрън...
Правила