- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Защо всеки иска да ме снима, не виждат ли тези хора, че излизам като тъпанар? Много е трагична историята, или спя, или гледам като бизон, защото не ми идва отвътре.
Викат, че нямало случайни неща - ми дано, ако е така тази "неслучайност" да ми донесе хубави моменти.
Много ми е напрегнато - до края на седмицата съм пълен айляк и мога да си разпределя времето както си искам и изведнъж след това не се знае дали ще имам време да спя. Много ми е притеснено дали ще се справям с всичко.
Така яко ме е хванала паниката, че съм на път да се откажа, но това ще е най-голямата простотия, която бих могла да сътворя.![]()
Само да напише къде ще бачка и веднага сигнализираме компетентните органи.
#ДаСиЛош
по темата: за 44 мин. реших судоку, категоризирано като "нечовешко": http://bg.puzzle-sudoku.com/?size=5 (примерен вариант).
Къде в закона пише, че не може да работиш по 16 часа? Приспада се като извънреден труд и се дава допълнителен свободен ден, но ако работиш за '' себе си" можеш и повече.
Пише, пише... за непълнолетните пише. (:
Рибо, рибо, що се обаждаш от коневръза, ве? (:
Много бъбрива риба излезе - време е някой да те изпържи в тигана. От Пловдив ли беше? Ей, пловдивчани, вие ТОХа нямате ли си? Ай, пържете LoadRunner-a, че гледам му се свършва кислорода във водата и скоро ще врътне тумбака нагоре.![]()
е не
тва наистина ли го написа?
ама ти си бил много тъп бе М
нали уж беше на 30?
Е това на нищо не прилича - бави резултатите повече от две седмица, сменя датите за не знам си кой път...![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
http://novini.rozali.com/lyubopitno/...mno-kuche.html
този на снимката вижда ли ти се познат ?
защо си мислиш, че съм задал въпрос
как мога да ти пиша
а не съм питал теб
защо искаш да ти пиша
Последно редактирано от ДОТА : 07-04-2016 на 19:48
А ти защо не използваш пунктуация? И защо пишеш по две-три думи, след което продължаваш на нов ред? Нито е по-прегледно, нито е по-грамотно написано... :/
Едва сега, при второто прочитане, разбрах какво всъщност си написал няколко коментара по-горе...
Едит: уморен съм, спи ми се... Лека нощ от мен! Z-z-zzz
Последно редактирано от M**** : 07-04-2016 на 20:08
къде са Andjyy, galaxy, Dagichka, изпитвам носталгия:/