- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- [Официална тема] ЕВРО 2016 - дискусия, снимки и всичко
все ми е тая дали Франция или Германия ще победят, просто искам да е с 90 на 0, че да откажат конкуренцията. Ако световното 2018 ще е като тоя турнир, направо да го отменят. няма смисъл.
аааа не те разбрах
Да в такъв случай те подкрепям с малката поправка, че Франция или Германия трябва да бият другия финалист, който ще е с/у тях с такъв резултат и тогава вече наистина няма да има смисъл. :Д
Аз не съм расист, ама пак не искам Франция да печелят, щото ме кефят Германия.
мене нит Франция ме кефат
нит Германия
нит Уелс
нит Португалия
втф
но очаквам Германия да са европейски шампиони въпреки, че ги мразя и тях
да не си някоя футболна фенка?
Ако си кой ти е любимия отбор и любимо първенство?
иии да, най нормалния начин по, който може да се развият нещата е Германия да спечели.Въпреки че то на това европейско нищо не е нормално, така че да видим :Д
на всички ви говоря
иначе в бг сме си зле добре си спряла да ги гледаш :Д аз никога и не съм
иначе да уточним Левски/ЦСКА?
любимия ми отбор са Bolton Wanderers
а на мен ФК "Остър Нож" - с. Раданово, обл. Велико Търново
https://www.youtube.com/watch?v=EM4vBQVtH3A
който разбира, тук се спира
За твоя жалост, Чико вече се състезава в А окръжна, а Хебър ще играе във В група с техния лиценз. 1/3 от хората в Чико и Балкан Варвара, който изпадна, са в Хебър и вече им тече лятната подготовка. Ако се чудиш защо знам такива неща, просто и аз съм юноша на Хебър в момента![]()
Nai tupata igra na sveta vojda reshi da q zabrani, krai na temata
Умниче, казвам между двата отбора кой избирам. Иначе нивото им много падна напоследък, но пък много ги уважавам заради над стогодишнината им история, а когато стъпиш на стадиона им, се усеща една много приятна емоция.![]()