Първоначално написано от solo_ Няма как да се случи въпросното действие, защото аз не съм направил нищо лошо, Господи. Solo_,явно си се справил със задачата поставена от M****!Поздравявам те ! Задръж така нещата !
Последно редактирано от deitona22 : 07-06-2016 на 17:18
Първоначално написано от deitona22 Solo_,явно си се справил със задачате поставена от M****!Поздравявам те ! Задръж така нещата ! Няма да те поправям.
Първоначално написано от Indistinct Няма да те поправям. Защо? Как иначе би станала "Костенурката" пак? Беше ми се издигнала в очите,и резко падна надолу.
Първоначално написано от deitona22 Защо? Как иначе би станала "Костенурката" пак? Беше ми се издигнала в очите,и резко падна надолу. За какво ми е да искам одобрение от теб? Няма да те поправям.
Първоначално написано от Indistinct За какво ми е да искам одобрение от теб? Няма да те поправям. А,ето я старата Костенурка! Относно "резко" и "рязко",нарочно го написах "резко".
Първоначално написано от deitona22 А,ето я старата Костенурка! Относно "резко" и "рязко",нарочно го написах "резко". Че има ли нова?
Първоначално написано от Indistinct Че има ли нова? Имаше,до преди 5 минути. Спечели си това да ти казвам с главна буква пак. Вижда ли колко си бавна и не разбираш кога е имало нещо ново ? С 2 дена закъснение,ама ти е простено.
Правила