- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Гледах ТВ цял ден нищо особено и след това излязох с една приятелка на разходка.
Хайде остава.
Хм,може да излезна да покарам малко из селото (София).
Какво всяка сутрин,веднага след като станеш?
Брат, съществуването ти е проблемно. Изял е една дума и ти веднага го линчува. Отдавна не си засичал нещо, за което да се за ядеш явно.
Първото нещо, което правя като стана сутрин е да си изключа алармата и да си включа звука и мобилните данни.
Остава въпросът ми - Какво ще правиш тази петък вечер?
Сигурно една приятелка ще спи у нас и ще гледаме някой страшен филм възможно е дори да си говорим цяла нощ.По-рано може да излизам с други приятелчета.
Коя е любимата ти храна ?
Баница със сирене,но с точени кори.
Спортуваш ли?
Не точно
Разкажи за последната ти връзка с момиче или момче .
Нищо интересно не беше, запознахме се в къщата на баща му супер случайно, писахме си една седмица и излязохме заедно. Прекарахме цял ден навън, за първи път някой успя да ме издържи толкова време. Още на втората среща се целунахме супер спонтанно, това беше човекът, с когото химията беше най-силната, надявам се до момента. Обаче само химия не стига, нямахме достатъчно допирни точки и това бързо си каза думата. Сега ми липсват само езикът и колата му.![]()
Някой от форума, с когото би излязъл/а на среща?
не познавам
какво е хобито ти
На много места - планина, плаж, аквапарт, парк, но същевременно и никъде от изброените, т.е. у нас. (:
Имаш ли шоф. книжка (и кола)?