- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Чантата беше много хубава, но прекалено скъпа. С прискърбие я заснех за спомен и реших, че е по - умно да инвестирам в сръбска скара.
бахти, бахти - 50 лева беше, това са 10 ядения
абе купи си я бе
тъкмо ще отслабнеш
не мислиш в перспектива
http://www.youtube.com/watch?v=QJ7CSrcjo_4&t=1m21s
е това вече е prank
До: анонимното момиче YSMF
50 лева са почти 3000 динара. Един обикновен обяд в заведение по панаирната улица в Лесковац, Сърбия (по време на Рощилиядата) е около 1500 динара (щото цените са супер надути в заведенията, в които може да се седне на стол).
Но една плескавица, равняваща се по грамаж на около 2-3 нашенски кюфтета от Билла + хлебче (тип хамбургер) + добавки по избор - лук, лют пипер, домати, краставици, зеле... - 200 динара.
А една плескавица голяма, равняваща се по грамаж на около 5-6 нашенски кюфтета, отново с хлебче (тип хамбургер) + добавки по избор - 400 динара.
Уштипците и лесковачката бяла вешалица също са много добър избор. (:
Анонимното момиче, почти дърта жена на все още ненавършени 21 е очарована от информацията. Проблемът е, че действието се развива в Сръбската скара на Севастопол, където се гостих с детско меню понеже на размери съм като петокласничка.
будни има ли да се разпишем
иначе аз съм леко пийнал
но като цяло нормално по това време на вечерта
ха
ха
Е, не съм ли добър?!?С един обикновен коментар, в който просто се изфуках, че съм ял сръбска скара в сръбски град (известен именно с панаирните си дни, посветени на печените местни деликатеси) вие еднорози почнахте да виждате...
@hheh
Почти уцели напълно, но не съвсем - наистина, коментарът ми е като цяло безинтересен, ама колкото до цените - ц, при нас положението е по-зле, щото в Сърбия обикновената плескавица с множество добавки по избор, ти излиза към 3,30 лв., а в нас - до онзи ден на феста до Софийски университет и Орлов мост, продаваха сръбска скара, съща по вид и размери за... 6 лв. (и добавките бяха къде-къде по ограничени по избор). А и в Сърбия хората си ядат истинско месо - по вкуса на скарата си се усеща - не са като нас - да плюскат отпадъчните продукти на западните страни.
@Rakshy
Интересува ли ме на кого му пука? Пиша го, пък който иска да го чете. (:
бтв: в случай, че не знаеш - аз съм твоето алтер его. По-доброто, по-интересно и грамотно. (: Човече, аз ако блъсках в някой фитнес център, толкова колкото ти пишеш, че го правиш - през входната врата нямаше да мога да вляза, щото щях да съм по-широк от двукрилен гардероб. Изглежда просто ходиш да зяпаш останалите там, докато симулираш някаква дейност на велоаргометъра.
@YSMF
Ти сигурна ли си, че си миньон? По злия характер по-скоро си джудже или гном. (: Ако изучиш някое източно древно бойно изкуство и почнеш да носиш черни одежди - сигурно ще станеш страхотна невидима и неуловима нинджа. (:
Да ти кажа и на мен така ми прозвуча като го прочетох после.
Както и да е просто исках да си го напиша, да видя как звучи.
Иначе по темата пия си кафенце и се чудя как да си оползотворя деня.
Какво сте се разговорили за сръбска скара? За тази във Варна. Яла съм няколко пъти и никога не съм оставала впечатлена.
Добре, разбрах от какво е главоболието. Би трябвало да спре в някакъв момент.
Next
@black pearl
И ти ли? И ти ли си от Варненската околия?
Аз като писах преди време, че Бургазлии, Варненци и Пловдивчани-майна са превзели този форум, Lilanda не ми повярва... Изглежда, че само аз и Юлиан сме от София.
@Indistinct
То, принципно дребосъчетата като цяло са опасни. (: Представи си цял живот да заковеш на височината на някое дете... Да гледаш света от ниско. Да се опитваш да достигаш предмети, сложени на високо, които друг лесно достига, а на теб ти трябва стол... Или да те подиграват, че се обличаш от детски магазини. Как няма да се озлобиш към околния свят?
бтв: не знам дали си запозната, но във форумното пространство циркулира версията, че dreamwalker е някоя си Yaroslava Moon. Ако човек се заиграе с буквите YaroSlava Moon -> YSM... Само "F"-ът не се връзва...
@YSMF
Какъв Севастопол, бре? Мина се половин час докато мозъкът ми не загрее и чрез flashback да зацепи, че това е на полуостров Крим. А къде е Крим - в Украйна или в Русия - това е друг, сложен въпрос. (: