.
Затворена тема
Страница 132 от 239 ПървиПърви ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 276 до 3 300 от общо 5969

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    когато директно си предлагаш гъза
    Чак пък...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Писна ми вече. Не мога повече,не издържам. Защо ме разбере ,че има проблем и й трябва психолог. Аз не съм такъв. Натоварвам се супер много. Давам всичко от себе си за да я изкарам от шибаната дупка., а накрая изкарва мен виновна и ,че не ми било пукало. Е .. Стига вече и аз съм човек. Не може да се изкарва най-голямата мъченица на света ебаси. Никой друг не може да ме изкара чак толкова извън нерви ,че да не мисля какво говоря.
    На колко години е станала вече. Не съм аз родителя в крайна сметка...
    На пръв прочит "звучи" като сюжет на "Съдби на кръстопът".

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Чантата беше много хубава, но прекалено скъпа. С прискърбие я заснех за спомен и реших, че е по - умно да инвестирам в сръбска скара.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Чантата беше много хубава, но прекалено скъпа. С прискърбие я заснех за спомен и реших, че е по - умно да инвестирам в сръбска скара.
    ебахти скъпата чанта е било щом я сравни със сръбска скара
    е пак добре че не е дюнер де

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    бахти, бахти - 50 лева беше, това са 10 ядения

абе купи си я бе
    тъкмо ще отслабнеш
    не мислиш в перспектива

Супер фен
    бахти, бахти - 50 лева беше, това са 10 ядения
    До: анонимното момиче YSMF

50 лева са почти 3000 динара. Един обикновен обяд в заведение по панаирната улица в Лесковац, Сърбия (по време на Рощилиядата) е около 1500 динара (щото цените са супер надути в заведенията, в които може да се седне на стол).
    Но една плескавица, равняваща се по грамаж на около 2-3 нашенски кюфтета от Билла + хлебче (тип хамбургер) + добавки по избор - лук, лют пипер, домати, краставици, зеле... - 200 динара.
    А една плескавица голяма, равняваща се по грамаж на около 5-6 нашенски кюфтета, отново с хлебче (тип хамбургер) + добавки по избор - 400 динара.

Уштипците и лесковачката бяла вешалица също са много добър избор. (:

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Анонимното момиче, почти дърта жена на все още ненавършени 21 е очарована от информацията. Проблемът е, че действието се развива в Сръбската скара на Севастопол, където се гостих с детско меню понеже на размери съм като петокласничка.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    будни има ли да се разпишем
    иначе аз съм леко пийнал

но като цяло нормално по това време на вечерта
    ха
    ха

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението

50 лева са почти 3000 динара. Един обикновен обяд в заведение по панаирната улица в Лесковац, Сърбия (по време на Рощилиядата) е около 1500 динара (щото цените са супер надути в заведенията, в които може да се седне на стол).
    Но една плескавица, равняваща се по грамаж на около 2-3 нашенски кюфтета от Билла + хлебче (тип хамбургер) + добавки по избор - лук, лют пипер, домати, краставици, зеле... - 200 динара.
    А една плескавица голяма, равняваща се по грамаж на около 5-6 нашенски кюфтета, отново с хлебче (тип хамбургер) + добавки по избор - 400 динара.

виж са
    по тъп коментар рядко мога да срещна
    викаш
    може да сме зле ама винаги ще има по зле от нас
    нали

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Чак пък...
    знаем се, тори :Д

Мега фен Аватара на Rakshy

алтър егото на някойтам ли си? на кого му пука!?
    Анонимното момиче, почти дърта жена на все още ненавършени 21 е очарована от информацията. Проблемът е, че действието се развива в Сръбската скара на Севастопол, където се гостих с детско меню понеже на размери съм като петокласничка.
    дърта жена с размери на петокласничка, тетавае

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    дърта жена с размери на петокласничка, тетавае
    добре де
    миньон от ония по - злите, лилавите

Мега фен Аватара на tori
    знаем се, тори :Д
    И кво си знаем? :дд

Анонимното момиче,
    с това малоумника един вид иска да те подтикне да му се представиш официално коя си що си щото нали е порумния полицай и прави проверки на хората
    а и ако може по възможност ти да му пишеш лични съобщения да не излезе така че те притеснява

Супер фен
    Е, не съм ли добър?!? С един обикновен коментар, в който просто се изфуках, че съм ял сръбска скара в сръбски град (известен именно с панаирните си дни, посветени на печените местни деликатеси) вие еднорози почнахте да виждате...

@hheh
    Почти уцели напълно, но не съвсем - наистина, коментарът ми е като цяло безинтересен, ама колкото до цените - ц, при нас положението е по-зле, щото в Сърбия обикновената плескавица с множество добавки по избор, ти излиза към 3,30 лв., а в нас - до онзи ден на феста до Софийски университет и Орлов мост, продаваха сръбска скара, съща по вид и размери за... 6 лв. (и добавките бяха къде-къде по ограничени по избор). А и в Сърбия хората си ядат истинско месо - по вкуса на скарата си се усеща - не са като нас - да плюскат отпадъчните продукти на западните страни.

@Rakshy
    Интересува ли ме на кого му пука? Пиша го, пък който иска да го чете. (:
    бтв: в случай, че не знаеш - аз съм твоето алтер его. По-доброто, по-интересно и грамотно. (: Човече, аз ако блъсках в някой фитнес център, толкова колкото ти пишеш, че го правиш - през входната врата нямаше да мога да вляза, щото щях да съм по-широк от двукрилен гардероб. Изглежда просто ходиш да зяпаш останалите там, докато симулираш някаква дейност на велоаргометъра.

@YSMF
    Ти сигурна ли си, че си миньон? По злия характер по-скоро си джудже или гном. (: Ако изучиш някое източно древно бойно изкуство и почнеш да носиш черни одежди - сигурно ще станеш страхотна невидима и неуловима нинджа. (:

Голям фен Аватара на black pearl
    На пръв прочит "звучи" като сюжет на "Съдби на кръстопът".
    Да ти кажа и на мен така ми прозвуча като го прочетох после.
    Както и да е просто исках да си го напиша, да видя как звучи.

Иначе по темата пия си кафенце и се чудя как да си оползотворя деня.
    Какво сте се разговорили за сръбска скара? За тази във Варна. Яла съм няколко пъти и никога не съм оставала впечатлена.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    @YSMF
    Ти сигурна ли си, че си миньон?(:
    лъже бе! нормална си е!

anonymous990763
    Guest

@YSMF
    Ти сигурна ли си, че си миньон? По злия характер по-скоро си джудже или гном. (: Ако изучиш някое източно древно бойно изкуство и почнеш да носиш черни одежди - сигурно ще станеш страхотна невидима и неуловима нинджа. (:
    Лилавите миньони са опасни. Не я подценявай.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Добре, разбрах от какво е главоболието. Би трябвало да спре в някакъв момент.
    Next

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Лилавите миньони са опасни. Не я подценявай.
    Ти случайно да си лилав миньон?

Супер фен
    @black pearl
    И ти ли? И ти ли си от Варненската околия?
    Аз като писах преди време, че Бургазлии, Варненци и Пловдивчани-майна са превзели този форум, Lilanda не ми повярва... Изглежда, че само аз и Юлиан сме от София.

@Indistinct
    То, принципно дребосъчетата като цяло са опасни. (: Представи си цял живот да заковеш на височината на някое дете... Да гледаш света от ниско. Да се опитваш да достигаш предмети, сложени на високо, които друг лесно достига, а на теб ти трябва стол... Или да те подиграват, че се обличаш от детски магазини. Как няма да се озлобиш към околния свят?

бтв: не знам дали си запозната, но във форумното пространство циркулира версията, че dreamwalker е някоя си Yaroslava Moon. Ако човек се заиграе с буквите YaroSlava Moon -> YSM... Само "F"-ът не се връзва...

@YSMF
    Какъв Севастопол, бре? Мина се половин час докато мозъкът ми не загрее и чрез flashback да зацепи, че това е на полуостров Крим. А къде е Крим - в Украйна или в Русия - това е друг, сложен въпрос. (:

anonymous990763
    Guest
    @Indistinct

бтв: не знам дали си запозната, но във форумното пространство циркулира версията, че dreamwalker е някоя си Yaroslava Moon. Ако човек се заиграе с буквите YaroSlava Moon -> YSM... Само "F"-ът не се връзва...
    И "F" се връзва, не го мисли.

По темата: искам да ям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си