Не се карайте,всичи тук се казват Иван.
Първоначално написано от YoungBloodZ ок ама действай днес утре няма да ти е адашка защото името й ще е друго какво ще и е името, Ълю? Първоначално написано от smilegirl12 хетаро съм майна добре братчед Първоначално написано от deitona22 Не се карайте,всичи тук се казват Иван. ти се казваш Ивап
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda ти се казваш Ивап Не,аз съм Свестомирян.
Първоначално написано от Ивап Не,аз съм Свестомирян. не можеш да избягаш сорка братчед мисля че ти отива това име звучи някак си брутално... брутално тъпо
Първоначално написано от pe6oskeiborda не можеш да избягаш сорка братчед мисля че ти отива това име звучи някак си брутално... брутално тъпо Начи имам късмет че не се казвам така.
Първоначално написано от pe6oskeiborda какво ще и е името, Ълю? нз ама мисля че на теб ще ти отива Игор
Първоначално написано от YoungBloodZ нз ама мисля че на теб ще ти отива Игор Заплювам си Лютаев!
Първоначално написано от Ивап Начи имам късмет че не се казвам така. така е браточка Първоначално написано от Ълю нз ама мисля че на теб ще ти отива Игор игорскейборда абе не звучи добре по яко е красйо красйоскейборда звучи като някой който препуска по стените на улиците с висока скорост направо сърфира
Първоначално написано от pe6oskeiborda направо сърфира направо сноубордира Първоначално написано от deitona22 Заплювам си Лютаев! само аз мога да давам имена!
Първоначално написано от YoungBloodZ само аз мога да давам имена! Тоз пък,Илич.
Първоначално написано от YoungBloodZ направо сноубордира само аз мога да давам имена! аз каак ще се казвам
Първоначално написано от smilegirl12 аз каак ще се казвам Атанаска
Първоначално написано от Пенка аз каак ще се казвам ами пенке няма да ти кажа засега мисля да е изненада добре ще ти кажа ще се казваш пенка
Правила