Първоначално написано от Dwyd96 Kaто знам кво вършат там. Няма дори да стъпя. Пиян си, нали?
Първоначално написано от inewton Пиян си, нали? По-лошо...не е пил
Първоначално написано от inewton Пиян си, нали? НЕ говориш ли за троянския манастир ?
ми вие уж щяхте да карате човека на бар .... кога да пие?
Първоначално написано от inewton Пиян си, нали? лошо има ли? човек когато е пиян говори истината
Първоначално написано от deitona22 По-лошо...не е пил Пиян е. Само когато е пиян (и аз също) горе- долу се разбираме.
Първоначално написано от smilegirl12 еми тогава приеми, че съм момиче и край на спора Кити Кат Ноуп.Обичам спора,особено ако изнервя другия човек.
Първоначално написано от smilegirl12 ми вие уж щяхте да карате човека на бар .... кога да пие? Те и 2та с Попа не са в София..ако ще се ходи на бар ,ще е октомври. Иначе,Кимчен си пие 24/7/365.
Първоначално написано от deitona22 Ноуп.Обичам спора,особено ако изнервя другия човек. с Иневтоний сте като две капки БОЗА
Първоначално написано от deitona22 Те и 2та с Попа не са в София..ако ще се ходи на бар ,ще е октомври. Иначе,Кимчен си пие 24/7/365. тази година беше високосна
Първоначално написано от smilegirl12 тази година беше високосна Не го товари с толкова сложни неща. В УНСС не ги разбират
Първоначално написано от smilegirl12 тази година беше високосна Тамън един ден повече да пие. А ти не трябва ли да спиш или да викнем Попа да те...завие ? Първоначално написано от smilegirl12 с Иневтоний сте като две капки БОЗА Не ме сравнявай с Попа!
Първоначално написано от Dwyd96 Не го товари с толкова сложни неща. В УНСС не ги разбират Абе еее тшш.Как е там биологията на машините ?
Първоначално написано от deitona22 Тамън един ден повече да пие. А ти не трябва ли да спиш или да викнем Попа да те...завие ? Не ме сравнявай с Попа! Ще правя каквото си искам и не не искам попа да ме завива
Първоначално написано от Dwyd96 Не го товари с толкова сложни неща. В УНСС не ги разбират Hahahahahahahha Кити Кат го затапиха
предлагам да заключа тази тема и да си направим нова спам тема мълчанието на всеки потребител ще се приемa като знак за съгласие
Първоначално написано от deitona22 Абе еее тшш.Как е там биологията на машините ? Kaто при класическата теория в икономика.
Първоначално написано от smilegirl12 Hahahahahahahha Кити Кат го затапиха Бе мойте прякори които измислям имат няква връзка я с име ,я с аватар,ама твоя...не,Пиянистке. Първоначално написано от smilegirl12 Ще правя каквото си искам и не не искам попа да ме завива E,moже и да те отвие..зависи как искаш. п.с.Костенурке,сега се заяждам.
Първоначално написано от YoungBloodZ предлагам да заключа тази тема и да си направим нова спам тема мълчанието на всеки потребител ще се приемa като знак за съгласие нямаш право.
Първоначално написано от YoungBloodZ предлагам да заключа тази тема и да си направим нова спам тема мълчанието на всеки потребител ще се приемa като знак за съгласие Абе 15 теми за спам Като стигнем страниците на "форумна кифла" тогава.
Първоначално написано от YoungBloodZ предлагам да заключа тази тема и да си направим нова спам тема мълчанието на всеки потребител ще се приемa като знак за съгласие ее недей тъкмо се развилняхме тука
Още не.
Първоначално написано от deitona22 Бе мойте прякори които измислям имат няква връзка я с име ,я с аватар,ама твоя...не,Пиянистке. E,moже и да те отвие..зависи как искаш. п.с.Костенурке,сега се заяждам. Добре Кити Кат как искаш да ти викам искам да се издаде ограничителна заповед
Първоначално написано от deitona22 Бе мойте прякори които измислям имат няква връзка я с име ,я с аватар,ама твоя...не,Пиянистке. E,moже и да те отвие..зависи как искаш. п.с.Костенурке,сега се заяждам. Виждам.
Първоначално написано от Indistinct Виждам. Дали? Че при теб е по-бавно всичко и отнема време да видиши разбереш. Първоначално написано от smilegirl12 Добре Кити Кат как искаш да ти викам искам да се издаде ограничителна заповед Измисли си нещо,пък аз ще дам съгласие,ако не успееш,ще остане Кити кат. Няма да ти трябва,Попа е поп.
Правила