Първоначално написано от deitona22 Вие с Попа.Ние с Мангата се кефим на шоуто,а Костенурката се бута тук и там. Като се кефиш, да имаш нещо за гризкане? Свършиха ми пуканките
Първоначално написано от Mana Като се кефиш, да имаш нещо за гризкане? Свършиха ми пуканките Имам шоколадчета.
Първоначално написано от deitona22 Имам шоколадчета. Какъв вид? Само да не са натурални
Първоначално написано от deitona22 Имам шоколадчета. И педофилите така казват на невинните девойчета, прибиращи се от детска градина.
Първоначално написано от inewton И педофилите така казват на невинните девойчета, прибиращи се от детска градина. Предполага се, че въпросните девойчета в невръстна възраст са придружавани....
Първоначално написано от inewton И педофилите така казват на невинните девойчета, прибиращи се от детска градина. Ти ли правиш така ? Мангата не е в детската градина. Първоначално написано от YoungBloodZ не знам какво си мислиш... Познай от 3 пъти какво може да е. Първоначално написано от Mana Какъв вид? Само да не са натурални Швейцарски са.Брачедка ни ги донесе.
Първоначално написано от deitona22 Швейцарски са.Брачедка ни ги донесе. Чисти(т.е. млечни), с ядки, с няк'ъв друг пълнеж...?
Правила