Първоначално написано от inewton Правиш огромна грешка. Това си го запиши, защото след време ще ти го напомня. Това не е за теб.
Първоначално написано от Mana Ба*ти интригантите, честно! кой това?
Първоначално написано от YoungBloodZ кой това? Вие с Попа.Ние с Мангата се кефим на шоуто,а Костенурката се бута тук и там.
Първоначално написано от YoungBloodZ кой това? Снасяне на информация...
Първоначално написано от Indistinct Така много бързо blood ще се раздели с модераторството. По-добре не. в всеобщ интерес е и спазва смисъла от модераторството малко иновативно и нестандартно ама е рисково си е
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от deitona22 Вие с Попа.Ние с Мангата се кефим на шоуто,а Костенурката се бута тук и там. Като се кефиш, да имаш нещо за гризкане? Свършиха ми пуканките
Първоначално написано от YoungBloodZ която ти не спазваш... досега не съм получил никаква полезна информация Не помня да си поискал такава.
Първоначално написано от Mana Снасяне на информация... ти не знаеш за каква информация става въпрос
Първоначално написано от YoungBloodZ ти не знаеш за каква информация става въпрос Това ли е което си мисля?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти не знаеш за каква информация става въпрос Не ме и интересува. Щом има повод за гризкане, наострям уши
Първоначално написано от deitona22 Вие с Попа.Ние с Мангата се кефим на шоуто,а Костенурката се бута тук и там. даа колко по-приятно е да не си в центъра на интригата
Първоначално написано от Mana Като се кефиш, да имаш нещо за гризкане? Свършиха ми пуканките Имам шоколадчета.
Първоначално написано от deitona22 Имам шоколадчета. Какъв вид? Само да не са натурални
Първоначално написано от inewton Не помня да си поискал такава. искам айде Първоначално написано от deitona22 Това ли е което си мисля? не знам какво си мислиш...
Първоначално написано от deitona22 Имам шоколадчета. И педофилите така казват на невинните девойчета, прибиращи се от детска градина.
много бързо пишете ве ибахмааму
Първоначално написано от YoungBloodZ искам айде Дай по- конкретно, ама на ЛС. И да знаеш, че ще пуша, може и да не ти отговоря в следващите 5-10 минути.
Първоначално написано от inewton И педофилите така казват на невинните девойчета, прибиращи се от детска градина. Предполага се, че въпросните девойчета в невръстна възраст са придружавани....
Тук става напечено. Пуканките скоро ще изгорят ако продължавате така.
Първоначално написано от pe6oskeiborda много бързо пишете ве ибахмааму Ти си бавен
Първоначално написано от inewton И педофилите така казват на невинните девойчета, прибиращи се от детска градина. Ти ли правиш така ? Мангата не е в детската градина. Първоначално написано от YoungBloodZ не знам какво си мислиш... Познай от 3 пъти какво може да е. Първоначално написано от Mana Какъв вид? Само да не са натурални Швейцарски са.Брачедка ни ги донесе.
Първоначално написано от Indistinct Тук става напечено. Пуканките скоро ще изгорят ако продължавате така. Има пуканки?
Първоначално написано от deitona22 Швейцарски са.Брачедка ни ги донесе. Чисти(т.е. млечни), с ядки, с няк'ъв друг пълнеж...?
Първоначално написано от Mana Ти си бавен не и в някои неща ;]]]
Първоначално написано от Mana Има пуканки? може ли и аз да се присъединя към watch групичката
Правила