Първоначално написано от YoungBloodZ знам че не знаеш всичко е абослютен бъзик To и това, че искам да учиш да свалям мръсници е шега.
Първоначално написано от inewton To и това, че искам да учиш да свалям мръсници е шега. сериозно? :шок:
Първоначално написано от YoungBloodZ сериозно? :шок: Ти можеш ли да пишеш любовни писма? (Вероятно не, ама аз да си питам)
Първоначално написано от inewton Ти можеш ли да пишеш любовни писма? (Вероятно не, ама аз да си питам) ако получателя ми е много важен - да
Първоначално написано от YoungBloodZ ако получателя ми е много важен - да Ще се изложиш. Аз съм се занимавал с реторика. Мога да напиша едно и да го пратиш на... някой важен. Ще ти подаря авторските права. P.S. Къде изчезнаха женските?
Първоначално написано от inewton Ще се изложиш. Аз съм се занимавал с реторика. Мога да напиша едно и да го пратиш на... някой важен. Ще ти подаря авторските права. P.S. Къде изчезнаха женските? дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят
Първоначално написано от YoungBloodZ дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката)
Първоначално написано от YoungBloodZ дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят.
Правила