Първоначално написано от YoungBloodZ ако получателя ми е много важен - да Ще се изложиш. Аз съм се занимавал с реторика. Мога да напиша едно и да го пратиш на... някой важен. Ще ти подаря авторските права. P.S. Къде изчезнаха женските?
Първоначално написано от inewton Ще се изложиш. Аз съм се занимавал с реторика. Мога да напиша едно и да го пратиш на... някой важен. Ще ти подаря авторските права. P.S. Къде изчезнаха женските? дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят
Първоначално написано от YoungBloodZ дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката)
Първоначално написано от Mana Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката) Едва ли спи. Според мен друго прави. Времето е много приятно за пипне.
Първоначално написано от inewton Едва ли спи. Според мен друго прави. Времето е много приятно за пипне. то за теб кога не е приятно? Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. то и аз мога но защо да го правя след като те може да го свършат вмсто мен? какви други неща?? Първоначално написано от Mana Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката) ти ще ги донесеш салатите!
Първоначално написано от YoungBloodZ то за теб кога не е приятно? то и аз мога но защо да го правя след като те може да го свършат вмсто мен? какви други неща?? Аз не съм се пипал от 8 дни. Гарантираш ли ми, че няма да има последствия ако го кажа?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ще ги донесеш салатите! Готвачът само готви, не изпълнява сервитьорска длъжност. ^^
Първоначално написано от Mana Готвачът само готви, не изпълнява сервитьорска длъжност. ^^ добре добре стига ми и само да сготвиш ^^ Първоначално написано от inewton Аз не съм се пипал от 8 дни. Гарантираш ли ми, че няма да има последствия ако го кажа? няма да има
Първоначално написано от YoungBloodZ дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят.
Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. Да нямаш паяци в кутията на PC-то? Това и хлапе го може
Първоначално написано от Mana Да нямаш паяци в кутията на PC-то? Това и хлапе го може С теб ще се разбрем май. На мен не ми пречи, че си атеистка.
Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. Да ви пеем?
Първоначално написано от smilegirl12 Да ви пеем? По- добре е да ни свирите. Аз съм поп, мога да пея ако трябва.
Първоначално написано от inewton По- добре е да ни свирите. Аз съм поп, мога да пея ако трябва. Като за поп си много извратен
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен Какво съм казал толкова? Гледам, пиано си сложила на аватара. Сигурно свириш. Може и нещо на четири ръце да извирим ако искаш.
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен ...затова те гъбаркаха... Попе, струнни или клавишни, на к'во си се учил да пееш?
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен само така се прави
Правила