Първоначално написано от inewton Ти можеш ли да пишеш любовни писма? (Вероятно не, ама аз да си питам) ако получателя ми е много важен - да
Първоначално написано от YoungBloodZ ако получателя ми е много важен - да Ще се изложиш. Аз съм се занимавал с реторика. Мога да напиша едно и да го пратиш на... някой важен. Ще ти подаря авторските права. P.S. Къде изчезнаха женските?
Първоначално написано от inewton Ще се изложиш. Аз съм се занимавал с реторика. Мога да напиша едно и да го пратиш на... някой важен. Ще ти подаря авторските права. P.S. Къде изчезнаха женските? дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят
Първоначално написано от YoungBloodZ дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката)
Първоначално написано от Mana Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката) Едва ли спи. Според мен друго прави. Времето е много приятно за пипне.
Първоначално написано от inewton Едва ли спи. Според мен друго прави. Времето е много приятно за пипне. то за теб кога не е приятно? Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. то и аз мога но защо да го правя след като те може да го свършат вмсто мен? какви други неща?? Първоначално написано от Mana Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката) ти ще ги донесеш салатите!
Първоначално написано от YoungBloodZ то за теб кога не е приятно? то и аз мога но защо да го правя след като те може да го свършат вмсто мен? какви други неща?? Аз не съм се пипал от 8 дни. Гарантираш ли ми, че няма да има последствия ако го кажа?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ще ги донесеш салатите! Готвачът само готви, не изпълнява сервитьорска длъжност. ^^
Първоначално написано от YoungBloodZ дай нещо примерно и ще го оценя! женските ни готвят Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят.
Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. Да нямаш паяци в кутията на PC-то? Това и хлапе го може
Първоначално написано от Mana Да нямаш паяци в кутията на PC-то? Това и хлапе го може С теб ще се разбрем май. На мен не ми пречи, че си атеистка.
Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. Да ви пеем?
Първоначално написано от smilegirl12 Да ви пеем? По- добре е да ни свирите. Аз съм поп, мога да пея ако трябва.
Първоначално написано от inewton По- добре е да ни свирите. Аз съм поп, мога да пея ако трябва. Като за поп си много извратен
Правила