Първоначално написано от Indistinct Не ти ли е интересно? Дори не съм чел,но видях 3-4 дълги поста иии....не.Д Говорете за -книги,войни,филми,история(в оенна)-тогава ще е интересно.
Първоначално написано от deitona22 Дори не съм чел,но видях 3-4 дълги поста иии....не.Д tl;dr се казва
Първоначално написано от YoungBloodZ tl;dr се казва А? Не разбрах?
Първоначално написано от deitona22 Дори не съм чел,но видях 3-4 дълги поста иии....не.Д Говорете за -книги,войни,филми,история(в оенна)-тогава ще е интересно. Аз ще ти говоря за Библията, ти ще слушаш. Искаш ли?
Първоначално написано от inewton Аз ще ти говоря за Библията, ти ще слушаш. Искаш ли? Макар и да има войни в Библията,доколкото съм запознат-не мерси.
Първоначално написано от deitona22 Макар и да има войни в Библията,доколкото съм запознат-не мерси. Има войни. И блудници, и гееве,... Всичко.
Първоначално написано от inewton Има войни. И блудници, и гееве,... Всичко. Не,мерси. Ще си чета в нета за Виетнамската война и воените преврати.
Първоначално написано от deitona22 Не,мерси. Ще си чета в нета за Виетнамската война и воените преврати. Чети за най- великата война- войната на Войнството Божие с ордите на Сатана при Второто Пришествие.
Първоначално написано от inewton Чети за най- великата война- войната на Войнството Божие с ордите на Сатана при Второто Пришествие. -.- не мерси.
Правила