Първоначално написано от deitona22 Дори не съм чел,но видях 3-4 дълги поста иии....не.Д Говорете за -книги,войни,филми,история(в оенна)-тогава ще е интересно. Аз ще ти говоря за Библията, ти ще слушаш. Искаш ли?
Първоначално написано от inewton Аз ще ти говоря за Библията, ти ще слушаш. Искаш ли? Макар и да има войни в Библията,доколкото съм запознат-не мерси.
Първоначално написано от deitona22 Макар и да има войни в Библията,доколкото съм запознат-не мерси. Има войни. И блудници, и гееве,... Всичко.
Първоначално написано от inewton Има войни. И блудници, и гееве,... Всичко. Не,мерси. Ще си чета в нета за Виетнамската война и воените преврати.
Първоначално написано от deitona22 Не,мерси. Ще си чета в нета за Виетнамската война и воените преврати. Чети за най- великата война- войната на Войнството Божие с ордите на Сатана при Второто Пришествие.
Първоначално написано от inewton Чети за най- великата война- войната на Войнството Божие с ордите на Сатана при Второто Пришествие. -.- не мерси.
Първоначално написано от deitona22 -.- не мерси. Аз и за Корана мога ти говоря.
Първоначално написано от inewton Аз и за Корана мога ти говоря. -.- защо говориш за подпалки?
Първоначално написано от deitona22 -.- защо говориш за подпалки? Защо подпалки? Знаеш ли колко са откраднали от християнството и юдеизма?
Първоначално написано от inewton Защо подпалки? Знаеш ли колко са откраднали от християнството и юдеизма? Не.И не ,не подхващай такава тема на разговор,защото ще е монолог.Невеж съм.
Първоначално написано от deitona22 Не.И не ,не подхващай такава тема на разговор,защото ще е монолог.Невеж съм. Аз така обичам. Да няма кой да ми оспорва писанията.
Първоначално написано от inewton Аз така обичам. Да няма кой да ми оспорва писанията. Обичаш да водиш монолог. А не разговор?
Първоначално написано от Indistinct Обичаш да водиш монолог. А не разговор? Да. Не се прави, че не знаеш. Добре ще е и ти да започнеш да ми противоречиш по- малко.
Първоначално написано от Indistinct Обичаш да водиш монолог. А не разговор? То пък ти все обичаш разговор да водиш. Пращаш ли писма,бтв?
Първоначално написано от deitona22 То пък ти все обичаш разговор да водиш. Пращаш ли писма,бтв? Предпочитам го пред монолога. Но и мълчанието пред разговора. За какви писма става дума?
Първоначално написано от Indistinct Но и мълчанието пред разговора. За какви писма става дума? Личи си. Писма които се пускат в поща.Изисква се търпение и чакаш да ги получиш,тамън като за теб.
Вие двамата ще се чокате ли?
Първоначално написано от deitona22 Личи си. Писма които се пускат в поща.Изисква се търпение и чакаш да ги получиш,тамън като за теб. Бях пращала на една германка.
Първоначално написано от inewton Вие двамата ще се чокате ли? Не.
За кво си говорите, че ме мързи да чета
Първоначално написано от deitona22 Не. Не бъди толкова сигурен. Не съм го поискал, не е станало.
Първоначално написано от inewton Вие двамата ще се чокате ли? Още се зарибяват
Първоначално написано от Dwyd96 За кво си говорите, че ме мързи да чета deitona22 иска да чука Indistinct.
Първоначално написано от inewton deitona22 иска да чука Indistinct. Търсят ли си още 1 двойка? Че връзката ми стана еднотипна
Първоначално написано от inewton deitona22 иска да чука Indistinct. Разпространявай пак лъжи и ще ти на*чука*м пирон в главата(не уточнявам коя) без да ползвам чук.
Правила