Първоначално написано от inewton deitona22 иска да чука Indistinct. Търсят ли си още 1 двойка? Че връзката ми стана еднотипна
Първоначално написано от Dwyd96 Търсят ли си още 1 двойка? Че връзката ми стана еднотипна Те ще са много сковани. Не ти ги препоръчвам. Намери ми на мен някоя за двойка. Може да ти дам да ми ползваш расото.
Първоначално написано от inewton Те ще са много сковани. Не ти ги препоръчвам. Намери ми на мен някоя за двойка. Може да ти дам да ми ползваш расото. Има 1 много хубава приятелка, да взема да ви запозная на есен (че от много време и имам мерак )
Първоначално написано от Dwyd96 Има 1 много хубава приятелка, да взема да ви запозная на есен (че от много време и имам мерак ) Ама няма да казваш, че съм поп. От опит знам, че това по- скоро пречи.
Първоначално написано от inewton Ама няма да казваш, че съм поп. От опит знам, че това по- скоро пречи. Що бе. Като прелюбодейства, ще идва при теб да се изповядва
Първоначално написано от Dwyd96 Що бе. Като прелюбодейства, ще идва при теб да се изповядва Ама аз не искам да прелюбодейства. Нали знаеш, гъбичките...
Първоначално написано от inewton Ама аз не искам да прелюбодейства. Нали знаеш, гъбичките... Ама аз нямам гъбички
Правила