Първоначално написано от YoungBloodZ Какво се шокираш?
Първоначално написано от inewton Какво се шокираш? ти на какво би могъл да я научиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти на какво би могъл да я научиш? На много неща. Ти на какво би могъл? На нищо.
Първоначално написано от inewton На много неща. Ти на какво би могъл? На нищо. не знаеш нищо за мен а аз знам много неща за теб
Първоначално написано от YoungBloodZ не знаеш нищо за мен а аз знам много неща за теб Например?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти на какво би могъл да я научиш? Освен на геевски неща,друго не се знае.
Първоначално написано от deitona22 Освен на геевски неща,друго не се знае. На това ти можеш да я научиш. Жалко за нея само.
Първоначално написано от inewton На това ти можеш да я научиш. Жалко за нея само. Тц,ти си на другия бряг.Последовател на ........... Кирил(забравих му длъжността).
Първоначално написано от deitona22 Тц,ти си на другия бряг.Последовател на ........... Кирил(забравих му длъжността). Вече няма длъжност. Аргосаха го.
Първоначално написано от inewton На това ти можеш да я научиш. Жалко за нея само. Не всички стават за учители.
Първоначално написано от Indistinct Не всички стават за учители. Съгласен!
Правила