Първоначално написано от YoungBloodZ ти на какво би могъл да я научиш? На много неща. Ти на какво би могъл? На нищо.
Първоначално написано от inewton На много неща. Ти на какво би могъл? На нищо. не знаеш нищо за мен а аз знам много неща за теб
Първоначално написано от YoungBloodZ ти на какво би могъл да я научиш? Освен на геевски неща,друго не се знае.
Първоначално написано от YoungBloodZ не знаеш нищо за мен а аз знам много неща за теб Например?
Първоначално написано от deitona22 Освен на геевски неща,друго не се знае. На това ти можеш да я научиш. Жалко за нея само.
Първоначално написано от inewton На това ти можеш да я научиш. Жалко за нея само. Тц,ти си на другия бряг.Последовател на ........... Кирил(забравих му длъжността).
Първоначално написано от deitona22 Тц,ти си на другия бряг.Последовател на ........... Кирил(забравих му длъжността). Вече няма длъжност. Аргосаха го.
Първоначално написано от inewton На това ти можеш да я научиш. Жалко за нея само. Не всички стават за учители.
Първоначално написано от Indistinct Не всички стават за учители. Съгласен!
Добъе вепет
Първоначално написано от smilegirl12 Добъе вепет Здравей.
Първоначално написано от smilegirl12 Добъе вепет добъе вепет и на теб
Как ссте проатели
Първоначално написано от smilegirl12 Как ссте проатели дубре сам ти кьк си преателку?
Първоначално написано от smilegirl12 Как ссте проатели Добре. Indistinct и deitona22 се усамотиха някъде, опитай да познаеш какво правят. Ти?
Трудно се досещам Аз се върнах от слънчка бяхне на барче ама се скарх с фрто и са прибрай
напила си се като че ли
Нее няма такова нещо аз не се напивам лесно
Първоначално написано от smilegirl12 Трудно се досещам Аз се върнах от слънчка бяхне на барче ама се скарх с фрто и са прибрай Не си ли малка да ходиш сама по нощите.
Първоначално написано от inewton Не си ли малка да ходиш сама по нощите. Ноуп Пък и аз не седя до 3-4
Първоначално написано от smilegirl12 Ноуп Пък и аз не седя до 3-4 Щом казваш...
Първоначално написано от inewton Добре. Indistinct и deitona22 се усамотиха някъде, опитай да познаеш какво правят. Ти? Търпението ми отново е наред. Не можеш го надминеш.
Първоначално написано от inewton Щом казваш... Нислиш ли, че наште биха ме пуснали ... Прибирам се с последния рейс и до там
Първоначално написано от Indistinct Търпението ми отново е наред. Не можеш го надминеш. А, значи свърши тъмния период.
Първоначално написано от inewton А, значи свърши тъмния период. Казвай му както искаш. Свърши.
Правила