Първоначално написано от inewton Наистина ти е скучно. Да изпишеш толкова... Тъжно ми е Не забеляза, че е от Уикипедия. (С малко добавена информация)
Първоначално написано от Dwyd96 Тъжно ми е Не забеляза, че е от Уикипедия. (С малко добавена информация) Смешката е, че Леля Уики наистина има такива материали - написани са така, все едно се гъбаркат с читателите
Първоначално написано от Dwyd96 Тъжно ми е Не забеляза, че е от Уикипедия. (С малко добавена информация) Не беше малко добавената информация. Защо ти е тъжно? Пророчеството ми за връзката ти се сбъдна? Ако искаш мога да те развеселя, ще ти разказвам за Словото Божие.
Първоначално написано от inewton Не беше малко добавената информация. Защо ти е тъжно? Пророчеството ми за връзката ти се сбъдна? Ако искаш мога да те развеселя, ще ти разказвам за Словото Божие. Тъжно ми е, че не разбра за Уикипедия. И не, пророчеството ти не се е сбъднало
Първоначално написано от Dwyd96 Тъжно ми е, че не разбра за Уикипедия. И не, пророчеството ти не се е сбъднало Пророчеството си е пророчество. Ще се сбъдне. Освен ако не ти направя муска. Искаш ли?
Първоначално написано от inewton Пророчеството си е пророчество. Ще се сбъдне. Освен ако не ти направя муска. Искаш ли? Искам мусАка. Пък и няма да се сбъдне, Днес си поговорихме, (Индистинкт да не чете това) оказа се недоразумение причинено от мен
Първоначално написано от Dwyd96 Искам мусАка. Неверническо ядене? Продължавай така и скоро ще си на сухо. Муски изпращам по Еконт. 7 лв. е едната. Какво са 7 лв. в замяна на вечното щастие.
Първоначално написано от inewton Неверническо ядене? Продължавай така и скоро ще си на сухо. Муски изпращам по Еконт. 7 лв. е едната. Какво са 7 лв. в замяна на вечното щастие. още няколко лева отгоре и ще съм със 700мл Текила по-щастлив
Правила