Първоначално написано от Dwyd96 Много лъжеш просто изказвам мнение на базата на мои наблюдения
Първоначално написано от YoungBloodZ просто изказвам мнение на базата на мои наблюдения Тоест си светил или Нютон като те е опънал се е случило същото с теб?
Първоначално написано от Dwyd96 Тоест си светил или Нютон като те е опънал се е случило същото с теб? Пуканките се пекат. Днес аз раздавам.
Първоначално написано от Indistinct Пуканките се пекат. Днес аз раздавам. за мен със сол... в краен случай може и с масло!
За мен пържола, средно изпечена,с гъби и топено сире е.
Първоначално написано от Dwyd96 За мен пържола, средно изпечена,с гъби и топено сире е. Тези може да ги прави само баба. Нарича се "Медальон".
Първоначално написано от Indistinct Тези може да ги прави само баба. Нарича се "Медальон". че какво сложно има? и ти можеш... не се измъквай
Първоначално написано от Indistinct Тези може да ги прави само баба. Нарича се "Медальон". Ако се научиш и ти да ги правиш и аз ще се включа в "наддаването" за теб Аз им викам ОБЯД. Маna не се прави на кулинарен експерт Medium искам
Първоначално написано от Dwyd96 За мен пържола, средно изпечена,с гъби и топено сире е. Средно изпечена? В смисъл? -> https://www.pinterest.com/pin/261279215858841338/
Първоначално написано от Dwyd96 Тоест си светил или Нютон като те е опънал се е случило същото с теб? Първоначално написано от YoungBloodZ наблюдения Първоначално написано от YoungBloodZ наблюдения Първоначално написано от YoungBloodZ наблюдения Първоначално написано от YoungBloodZ наблюдения .
Първоначално написано от YoungBloodZ . Ми това също са наблюдения
Първоначално написано от Dwyd96 Ми това също са наблюдения Не се разтройвайте. За всички ще има пуканки.
Първоначално написано от Dwyd96 Тоест си светил или Нютон като те е опънал се е случило същото с теб? Що за информация имаш, верно?
Правила