Първоначално написано от Indistinct По едно време и аз се чудех за пола ти, не се притеснявай. И още може да се чудиш.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Първоначално написано от Indistinct По едно време и аз се чудех за пола ти, не се притеснявай. И още може да се чудиш. Не съм казала кога е това време.
Първоначално написано от Indistinct Не съм казала кога е това време. Каза в минало време. :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Каза в минало време. :Д Вярно е. Може да е било преди няколко секунди. И да използвам думата "сега" вместо "преди", което е моя недосмислица.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava И още може да се чудиш. Пенке стига си ги заблуждавала
Първоначално написано от smilegirl12 Пенке стига си ги заблуждавала Наско, не издавай тайната преди сватбата ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Наско, не издавай тайната преди сватбата ;д Наско ли се казва мислех я за момиче
Първоначално написано от YoungBloodZ Наско ли се казва мислех я за момиче Грешилси йонги, съжеллявам за изненадата
Първоначално написано от smilegirl12 Грешилси йонги, съжеллявам за изненадата Мислех, че се казваш Симона.
Първоначално написано от Indistinct Мислех, че се казваш Симона. явно Наско е заблудил всички нас
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Наско, не издавай тайната преди сватбата ;д Няма Пенке, няма :д
Правила