Първоначално написано от smilegirl12 Ленче, дразнят ли тте идиотите Не, Миме, всичко е наред.
Първоначално написано от Indistinct Можеше да не го казваш. Сега трябва по-бързо да разбера за какво става дума. А може да изчакаш до утре например. P.S. Утре няма да имам възможност да ти ги изпратя.
Първоначално написано от Indistinct Не, Миме, всичко е наред. Добре Каквоо правиш
Първоначално написано от smilegirl12 Ленче, дразнят ли тте идиотите Оу, откачената, на мен ли викаш идиот!?
Първоначално написано от inewton Помислих, че ми се караш, задето я обиждам. ами на нея трябваше да й се извиняваш. ;д
Първоначално написано от inewton Оу, откачената, на мен ли викаш идиот!? Тоз пък, млъквай ве пъпешш
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ами на нея трябваше да й се извиняваш. ;д Ние си имаме система.
Първоначално написано от smilegirl12 Тоз пък, млъквай ве пъпешш Колко си проста... Не можа ли да измислиш нещо свое?
Първоначално написано от inewton Ние си имаме система. да, разбрах.
Първоначално написано от inewton Колко си проста... Не можа ли да измислиш нещо свое? Задник
Първоначално написано от smilegirl12 Задник Уличница!
language!
Първоначално написано от YoungBloodZ language! Не го трий. Искам да го види поне.
Първоначално написано от inewton Уличница! Мъжка курва
изпросихте си по един месец бан
Първоначално написано от YoungBloodZ изпросихте си по един месец бан Давай, молодец! P.S. После такава анатема ще отнесеш, че свят ще ти се завие.
Първоначално написано от inewton Давай, молодец! P.S. После такава анатема ще отнесеш, че свят ще ти се завие. значи за да избегна анатеми ти ще си с перманентен
Първоначално написано от YoungBloodZ значи за да избегна анатеми ти ще си с перманентен Ама и женската също!
Първоначално написано от inewton Ама и женската също! Млъкни, че да не извикам някой
Първоначално написано от inewton Ама и женската също! тя ако предложи нещо по-специално може и само с предупреждение да мине!
Първоначално написано от YoungBloodZ тя ако предложи нещо по-специално може и само с предупреждение да мине! hahahahhah
Първоначално написано от smilegirl12 Млъкни, че да не извикам някой Кого ще извикаш? Първоначално написано от YoungBloodZ тя ако предложи нещо по-специално може и само с предупреждение да мине! Не може. Не позволявам разврат в моята енория!
изгонихте моето костенурче
Първоначално написано от inewton Кого ще извикаш? Не може. Не позволявам разврат в моята енория! Една преследвачка ай да не ѝ споменавам тука името
Първоначално написано от inewton А може да изчакаш до утре например. P.S. Утре няма да имам възможност да ти ги изпратя. Добре.
Правила