Първоначално написано от Dwyd96 Е смисъл, без плик на главата ли излиза?.... Екстра, аз праведни не харесвам Е, не е чак толкова грозна. Тя пее в хора защото аз я накарах, не че е праведна.
Първоначално написано от inewton Е, не е чак толкова грозна. Тя пее в хора защото аз я накарах, не че е праведна. За сега единственото й лошо качество е, че ти е роднина (Mаугли да не го приема като обида(Е) )
Първоначално написано от Dwyd96 За сега единственото й лошо качество е, че ти е роднина (Mаугли да не го приема като обида(Е) ) Тя съвсем ти падна в очите вече. Не прилича на мен, спокойно.
развратници такива
Първоначално написано от inewton Тя съвсем ти падна в очите вече. Не прилича на мен, спокойно. Прочем, защо да я издържам 1 година? Първоначално написано от YoungBloodZ развратници такива И теб ще включим бе.. Стига си мрънкал (Но си намери друга братовчедка на нютон)
Първоначално написано от Dwyd96 Прочем, защо да я издържам 1 година? И теб ще включим бе.. Стига си мрънкал (Но си намери друга братовчедка на нютон) Обърках се. Не една година. Само до октомври,вдокато отиде студентка и не се налага да е при мен. Прочее до краявна септември тая година. Другите са грозни.
Първоначално написано от inewton Обърках се. Не една година. Само до октомври,вдокато отиде студентка и не се налага да е при мен. Прочее до краявна септември тая година. Другите са грозни. Бахти скръндзата си.
Първоначално написано от Dwyd96 И теб ще включим бе.. Стига си мрънкал (Но си намери друга братовчедка на нютон) тоя пък... не ти искам парясниците
Първоначално написано от Dwyd96 Бахти скръндзата си. Не бе. Те техните й пращат пари, ама аз предпочитам да си живея сан.
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя пък... не ти искам парясниците Как обижда роднините на Нютон.. Трябва да се баннеш сам. Първоначално написано от inewton Не бе. Те техните й пращат пари, ама аз предпочитам да си живея сан. За да си водиш "мръсници" ли.
Първоначално написано от Dwyd96 За да си водиш "мръсници" ли. Не. За да мога да пея, че тя ми се смее иначе.
Първоначално написано от Dwyd96 Как обижда роднините на Нютон.. Трябва да се баннеш сам. хахахахаха това трябва да се пробва! иначе това нямаше нищо общо с на Нютон роднините... беше насочено към теб защото знам че по принцип си развратник
Първоначално написано от inewton Не. За да мога да пея, че тя ми се смее иначе. И ти се подиграва. Идеална е.
Първоначално написано от YoungBloodZ хахахахаха това трябва да се пробва! иначе това нямаше нищо общо с на Нютон роднините... беше насочено към теб защото знам че по принцип си развратник Това е долна лъжа. Аз съм моногамен и съм изневерявал само веднъж. Искам да си върнеш думите.
Първоначално написано от Dwyd96 И ти се подиграва. Идеална е. Ама аз хубаво си пея. Искаш ли някой ден да ме видиш в действие?
Първоначално написано от Dwyd96 Това е долна лъжа. Аз съм моногамен и съм изневерявал само веднъж. Искам да си върнеш думите. само веднъж си изневерил защото само веднъж ти се е отдала възможност...
Първоначално написано от YoungBloodZ само веднъж си изневерил защото само веднъж ти се е отдала възможност... Не е вярно. Само веднъж се поддадох ( Бях млад и наивен ) Първоначално написано от inewton Ама аз хубаво си пея. Искаш ли някой ден да ме видиш в действие? НЕ!
Първоначално написано от Dwyd96 НЕ! Що бе? Да видиш как отслужвам св. Литургия. P.S. Айде, легайте, че ми се спи, па и в 6:30 ке ставам.
Първоначално написано от inewton Що бе? Да видиш как отслужвам св. Литургия. Ако стъпя в църква сигурно ще изгоря Сега сериозно. От 8 клас не съм влизал в църква и смятам така да си остане
Първоначално написано от Dwyd96 Ако стъпя в църква сигурно ще изгоря Сега сериозно. От 8 клас не съм влизал в църква и смятам така да си остане Аз ще те пазя. В моята църква може да влезеш. Лека нощ и приятно чукане.
Първоначално написано от inewton Аз ще те пазя. В моята църква може да влезеш. Лека нощ и приятно чукане. Тази нощ съм сам (Aко не бях, едва ли щях да съм във форума) Айде и аз лягам, че утре съм на работа
Първоначално написано от inewton па и в 6:30 ке ставам. А като станеш, ке одиш ли да ручаш?(сиреч, закусваш ли сутрин)
Първоначално написано от Mana А като станеш, ке одиш ли да ручаш?(сиреч, закусваш ли сутрин) Сега точно закусвам.
Първоначално написано от inewton Сега точно закусвам. Приятна, тогава.
Добро утро.
Правила