Първоначално написано от YoungBloodZ sleep is for the weak! обаче свраките и днес са пропуснали да събудят Гергана Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... Не умирай, Симона.
Първоначално написано от Indistinct Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... Kaкво сънува?
Първоначално написано от inewton Kaкво сънува? Някакви влакове. Първоначално написано от smilegirl12 оххх Гери, моето спасение Какво друго можеш да правиш там? Не можеш ли да четеш книга?
Първоначално написано от Indistinct Някакви влакове. Как дерайлират ли?
Първоначално написано от inewton Как дерайлират ли? Не. Но пък имаше липса на релси по едно време. Не че беше проблем. Първоначално написано от YoungBloodZ нещо напоследък ти стана навик да ставаш в 10 Не е вярно. Станах в 7. После просто имах втори сън. Като втората закуска и третия обяд.
Първоначално написано от Indistinct Не. Но пък имаше липса на релси по едно време. Не че беше проблем. Какви глупости сънуваш... Намери си по- смислени сънища.
Първоначално написано от inewton Какви глупости сънуваш... Намери си по- смислени сънища. не знаех, че сънуваш каквото си искаш
Първоначално написано от inewton Какви глупости сънуваш... Намери си по- смислени сънища. Поне сънувам.
Първоначално написано от Indistinct Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... Не умирай, Симона. оххх Гери, моето спасение
Първоначално написано от smilegirl12 оххх Гери, моето спасение какъв е този кифленски аватар???? Първоначално написано от Indistinct Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... нещо напоследък ти стана навик да ставаш в 10
Първоначално написано от YoungBloodZ какъв е този кифленски аватар???? мии не съм си харесала друг . В момента съм в период на търсене
Първоначално написано от smilegirl12 мии не съм си харесала друг . В момента съм в период на търсене а добре сега съм много по-спокоен
Правила