пес
Достатъчно.
https://www.facebook.com/motikarqrev...type=3&theater
Първоначално написано от Indistinct Щом го следя, значи ми е интересно.
Отбор форумни сомнамбули... XD
Първоначално написано от Mana Отбор форумни сомнамбули... XD QUO] я кой се е събудил
Добро утро младежи
Добрютру ^
Виждаш ли ? Изразих се правилно
Първоначално написано от smilegirl12 Виждаш ли ? Изразих се правилно Отличничка!
Какво правиш
Първоначално написано от smilegirl12 Какво правиш работя ти що си станала толкова рано? не беше ли на работа до 12?
Първоначално написано от YoungBloodZ работя ти що си станала толкова рано? не беше ли на работа до 12? да бях, обаче днес съм 1-ва смяна и съм спала само 2 часа
Първоначално написано от smilegirl12 да бях, обаче днес съм 1-ва смяна и съм спала само 2 часа sleep is for the weak! обаче свраките и днес са пропуснали да събудят Гергана
Първоначално написано от YoungBloodZ sleep is for the weak! обаче свраките и днес са пропуснали да събудят Гергана остави го да се наспи момичето
Пишете бе хора ;@ Умирам от скука
Първоначално написано от YoungBloodZ sleep is for the weak! обаче свраките и днес са пропуснали да събудят Гергана Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... Не умирай, Симона.
Първоначално написано от Indistinct Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... Kaкво сънува?
Първоначално написано от Indistinct Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... Не умирай, Симона. оххх Гери, моето спасение
Първоначално написано от inewton Kaкво сънува? Някакви влакове. Първоначално написано от smilegirl12 оххх Гери, моето спасение Какво друго можеш да правиш там? Не можеш ли да четеш книга?
Първоначално написано от Indistinct Някакви влакове. Как дерайлират ли?
Първоначално написано от smilegirl12 оххх Гери, моето спасение какъв е този кифленски аватар???? Първоначално написано от Indistinct Събудих се в 7. Реших, че трябва да си досънувам и колко часа стана... нещо напоследък ти стана навик да ставаш в 10
Първоначално написано от inewton Как дерайлират ли? Не. Но пък имаше липса на релси по едно време. Не че беше проблем. Първоначално написано от YoungBloodZ нещо напоследък ти стана навик да ставаш в 10 Не е вярно. Станах в 7. После просто имах втори сън. Като втората закуска и третия обяд.
Първоначално написано от YoungBloodZ какъв е този кифленски аватар???? мии не съм си харесала друг . В момента съм в период на търсене
Първоначално написано от Indistinct Не. Но пък имаше липса на релси по едно време. Не че беше проблем. Какви глупости сънуваш... Намери си по- смислени сънища.
Правила