Първоначално написано от inewton Удовлетворение. когато си тук съм по-удовлетворен
Първоначално написано от YoungBloodZ когато си тук съм по-удовлетворен Ама как нагло си се научил да лъжеш. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Как сте дечурлига? ;Д Здравей, добре съм. Ти?
Първоначално написано от inewton Ама как нагло си се научил да лъжеш. Здравей, добре съм. Ти? не лъжа! интересен си за доста потребители и когато пишеш в темата пишат повече хора и е по-забавно Първоначално написано от smilegirl12 знам, че няма защо?
Първоначално написано от YoungBloodZ не лъжа! интересен си за доста потребители и когато пишеш в темата пишат повече хора и е по-забавно Не съм забелязал. Ама ако е така ще влизам по- рядко. Дори ще насъскам Мурата и Соло да ви тормозят.
Първоначално написано от inewton Не съм забелязал. Ама ако е така ще влизам по- рядко. Дори ще насъскам Мурата и Соло да ви тормозят. Пак ли те прихваща? Не издържа много.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо си лош? Кое ми е лошото? Виж, че дори те предупреждавам за плановете си. Първоначално написано от Indistinct Пак ли те прихваща? Не издържа много. Кое пак дали ме прихваща?
Първоначално написано от inewton Кое ми е лошото? Виж, че дори те предупреждавам за плановете си. има една подробност обаче! мисля че dreamwalker заплашва соло и той затова не влиза пък мурата е кротичък така че няма как да ни тормозят
Първоначално написано от inewton Кое ми е лошото? Виж, че дори те предупреждавам за плановете си. Кое пак дали ме прихваща? Недомислените идеи.
Първоначално написано от YoungBloodZ не лъжа! интересен си за доста потребители и когато пишеш в темата пишат повече хора и е по-забавно защо? преди имаше един аватар казвах ти да го махнеш, но ти остана с него
Първоначално написано от smilegirl12 преди имаше един аватар казвах ти да го махнеш, но ти остана с него е беше твърде хубав... тогава много хора казваха да го махна но с никой не се съобразявах Първоначално написано от inewton Не съм забелязал. Ама ако е така ще влизам по- рядко. Дори ще насъскам Мурата и Соло да ви тормозят. защо си лош?
Правила