този аватар ми харесва.Временно ще съм със него
Първоначално написано от smilegirl12 този аватар ми харесва.Временно ще съм със него този е още по-кифленски от онзи ама ти си знаеш де
Първоначално написано от YoungBloodZ този е още по-кифленски от онзи ама ти си знаеш де и кое му е кифлинското
Първоначално написано от smilegirl12 този аватар ми харесва.Временно ще съм със него Каква мръсница.
Първоначално написано от smilegirl12 и кое му е кифлинското само една обица на носа остава да си сложи и ще прилича на току-що излязла затворничка
Първоначално написано от inewton Каква мръсница. нефър
Първоначално написано от YoungBloodZ този е още по-кифленски от онзи ама ти си знаеш де Думата не "кифленски" ,а "мръснишки"
Първоначално написано от YoungBloodZ само една обица на носа остава да си сложи и ще прилича на току-що излязла затворничка Другарю модератор, утре е петък. Ще се банваме ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ само една обица на носа остава да си сложи и ще прилича на току-що излязла затворничка аиди аиди и аз не харесвах миналия ти аватар ама казах ли нещо?
Първоначално написано от deitona22 Думата не "кифленски" ,а "мръснишки" все тая не ме радва аватара :/ Първоначално написано от inewton Другарю модератор, утре е петък. Ще се банваме ли? аз какво получавам като те банна? Първоначално написано от smilegirl12 аиди аиди и аз не харесвах миналия ти аватар ама казах ли нещо? ами да беше казала
Първоначално написано от YoungBloodZ аз какво получавам като те банна? Удовлетворение.
Как сте дечурлига? ;Д
Първоначално написано от YoungBloodZ все тая не ме радва аватара :/ аз какво получавам като те банна? ами да беше казала еми да ама задържах мнениетоза себе си
Първоначално написано от inewton Удовлетворение. когато си тук съм по-удовлетворен
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Как сте дечурлига? ;Д на работа дядо. Ти?
Първоначално написано от smilegirl12 еми да ама задържах мнениетоза себе си друг път казвай ще се съобразявам
Първоначално написано от YoungBloodZ когато си тук съм по-удовлетворен Ама как нагло си се научил да лъжеш. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Как сте дечурлига? ;Д Здравей, добре съм. Ти?
Първоначално написано от YoungBloodZ друг път казвай ще се съобразявам знам, че няма
Първоначално написано от inewton Ама как нагло си се научил да лъжеш. Здравей, добре съм. Ти? не лъжа! интересен си за доста потребители и когато пишеш в темата пишат повече хора и е по-забавно Първоначално написано от smilegirl12 знам, че няма защо?
Първоначално написано от smilegirl12 на работа дядо. Ти? и аз, няма пенсия
Първоначално написано от YoungBloodZ не лъжа! интересен си за доста потребители и когато пишеш в темата пишат повече хора и е по-забавно Не съм забелязал. Ама ако е така ще влизам по- рядко. Дори ще насъскам Мурата и Соло да ви тормозят.
Първоначално написано от YoungBloodZ не лъжа! интересен си за доста потребители и когато пишеш в темата пишат повече хора и е по-забавно защо? преди имаше един аватар казвах ти да го махнеш, но ти остана с него
Първоначално написано от golemiq_korab_minava и аз, няма пенсия на тоя пек как работиш?
Първоначално написано от smilegirl12 преди имаше един аватар казвах ти да го махнеш, но ти остана с него е беше твърде хубав... тогава много хора казваха да го махна но с никой не се съобразявах Първоначално написано от inewton Не съм забелязал. Ама ако е така ще влизам по- рядко. Дори ще насъскам Мурата и Соло да ви тормозят. защо си лош?
Първоначално написано от inewton Не съм забелязал. Ама ако е така ще влизам по- рядко. Дори ще насъскам Мурата и Соло да ви тормозят. Пак ли те прихваща? Не издържа много.
Правила